Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 22:00

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Εθνική Πόλο Ανδρών πήρε σημαντική νίκη-θρίλερ με το Μαυροβούνιο στα πέναλτι

Η Εθνική πόλο ανδρών της Ελλάδας τα βρήκε… σκούρα κόντρα στο Μαυροβούνιο, αλλά κατάφερε με ανατροπή στο φινάλε να φθάσει στο 12-12 και να πάρει τη νίκη με το 17-16 στα πέναλτι, στη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετά την άνετη επικράτηση επί της Ρουμανίας, η Εθνική πόλο ανδρών της Ελλάδας τα… χρειάστηκε στο δεύτερο ματς του ομίλου κόντρα στο Μαυροβούνιο, αλλά έδειξε “μέταλλο” στα τελευταία λεπτά και με ένα γκολ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη πήρε προβάδισμα για πρώτη φορά στο ματς.

Οι Μαυροβούνιοι ισοφάρισαν όμως και έστειλαν το ματς στα πέναλτι, όπου η Ελλάδα ήταν εύστοχη σε όλες τις εκτελέσεις της και έτσι συνέχισε με το απόλυτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πριν ξεκινήσουν τα θεωρητικά πιο δύσκολα στο Παρίσι.

Η “γαλανόλευκη” βρίσκεται σε όμιλο με Ιταλία, Κροατία, ΗΠΑ, Μαυροβούνιο και Ρουμανία, με αποτέλεσμα να ψάχνει πλέον νίκες που θα την φέρουν σε καλύτερη θέση ενόψει των νοκ άουτ του πόλο των Ολυμπιακών Αγώνων, αφού έχει ουσιαστικά “σφραγίσει” τη συμμετοχή της σε αυτά.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares