Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 21:30

Έγραψαν Ιστορία στο Όσλο οι Αμαζόνες!

Ραντεβού με τη Ιστορία είχαν για μια ακόμη φορά οι Αμαζόνες. Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Cheerleading που διεξήχθη στη Νορβηγία οι αθλήτριές μας έγραψαν Ιστορία, καθώς πήραν μετάλλια και στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες του Cheer Hip Hop! Ενα επίτευγμα που στο παρελθόν μόνο μία ομάδα το έχει πετύχει οι... Αμαζόνες στη Βερόνα το 2023.



Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία, καθώς οι πρωταθλήτριές μας... μάγεψαν και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στις κατηγορίες Senior, Junior και Youth, αποδεικνύοντας ότι πρωτοτυπούν στο Hip Hop χτίζοντας τη δική τους παράδοση. Κι αν στη Βερόνα τα συναισθήματα ήταν πρωτόγνωρα, στο Οσλο ήρθε η απόλυτη καθιέρωση για τα παιδιά κατατάσσοντάς τα ως πρωταγωνιστές της Ευρώπης.

Σε επίπεδο ζευγαριών, οι αθλήτριες Λαουράκη-Μαρτσιλασβίλι-Κακαλάμη άγγιξαν το μετάλλιο και κατέλαβαν την 4η θέση στην Ευρώπη στην κατηγορία Junior Pom Doubles.

Οι ομάδες Pom, έδωσαν σκληρή μάχη στην δυσκολότερη κατηγορία του Cheer Pom, παρουσιάζοντας άρτια εκτελεσμένες χορογραφίες αλλά ο υψηλός ανταγωνισμός και το μεγάλο πλήθος συμμετοχών δεν έδωσαν πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η υπεύθυνη του συλλόγου Αμαζόνες, Ευαγγελία Κρητικού για την κατάκτηση των 3ων χάλκινων μεταλλίων δήλωσε: «Είμαι περήφανη για τις διακρίσεις και τις επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών μου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Νορβηγίας. Τα 3 χάλκινα ευρωπαϊκά μετάλλια σε μία τόσο δύσκολη κατηγορία όπως είναι το Cheer Hip Hop, είναι σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον» και πρόσθεσε:
«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ελληνικές συμμετοχές για τα 13 μετάλλια που κατέκτησε η χώρα μας και τις διακρίσεις που πέτυχαν.

Οι διακρίσεις των αθλητών/τριών από τις Αμαζόνες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading:

3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) Senior Cheer Hip Hop
3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) Junior Cheer Hip Hop
3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) Youth Cheer Hip Hop
4η θέση Λαουράκη-Μαρτσιλασβίλι-Κακαλάμη Junior Pom Doubles
9η θέση Youth Pom
13η θέση Senior Pom
14η θέση Junior Pom

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares