Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 23:33

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τα λάθη του και ηττήθηκε στο Κάουνας από τη Ζαλγκίρις

Ο Παναθηναϊκός δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά και γνώρισε την ήττα με σκορ 80-68 από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Πολλά λάθη για το «τριφύλλι» σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με τον Κένρικ Ναν να ξεχωρίζει για ένα ακόμα παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός έκανε πολλά λάθη τόσο σε επίθεση, όσο-κυρίως-σε άμυνα, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να χάνει με 80-68 από την Ζαλγκίρις στην Λιθουανία και να γνωρίζει την 10η ήττα του στην Euroleague, έχοντας παράλληλα 15 νίκες.

O Kέντρικ Ναν είχε 26 πόντους και ήταν ο κορυφαίος παίκτης για τον Παναθηναϊκό, με τους Μάριους Γκρίγκονις(15 πόντοι) και ο Ματίας Λεσόρ(14 πόντοι) να είναι οι μόνοι «διψήφιοι» για την ελληνική ομάδα.

Για τους νικητές ο Έβανς σημείωσε 24 πόντους και ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του.

Μάλιστα με αυτό το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός έπεσε δυο θέσεις στην κατάταξη της Euroleague, αφού πλέον με ρεκόρ 15-10 βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης, με τους ανεβασμένους Λιθουανούς από την πλευρά τους να βρίσκονται στο 10-15 και την 14 θέση.

Με αυτό τον τρόπο το «τριφύλλι» τελείωσε την διαβολοβδομάδα με μια εντός νίκη απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και μια εκτός έδρας ήττα από την Ζαλγκίρις.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares