Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 21:30

Βρούτσης: «Ο Αθλητισμός ενώνει και εδώ στο Υπουργείο Αθλητισμού είναι το σπίτι όλων σας»

Στο καλωσόρισμά του ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αναφέρθηκε στις μεταρρυθμίσεις που έχουν δρομολογηθεί για το 2024 στον Αθλητισμό, όπως το φιλόδοξο σχέδιο με την πλήρη ψηφιοποίηση του αθλητικού οικοσυστήματος μέσω της πλατφόρμας e-Kouros, τον χωροταξικό σχεδιασμό για την ανάπτυξη του Αθλητισμού, καθώς και τον νέο αθλητικό νόμο και την κωδικοποίηση της αθλητικής νομοθεσίας.

Αναλυτικά ο χαιρετισμός του κ. Βρούτση

«Σας καλωσορίζω στο Υπουργείο μας, εδώ που ο Αθλητισμός και η Παιδεία συμπορεύονται για ένα καλύτερο μέλλον της νέας γενιάς και της Πατρίδας μας!

Σας καλωσορίζω στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητισμού, για το 2024, μία Ολυμπιακή χρονιά, κατά την οποία ανοίγονται νέες προοπτικές για όλους μας, αθλητές, παράγοντες, Πολιτική Ηγεσία.

Εδώ στο σπίτι όλων σας, στο Υπουργείο Αθλητισμού, χαίρομαι πολύ να σας βλέπω συγκεντρωμένους, τους Ολυμπιονίκες και τους Παραολυμπιονίκες μας, πολλούς επιφανείς πρωταθλητές μας, τους εμβληματικούς διεθνείς μας του Euro 2004, τα μέλη των Εθνικών Αθλητικών μας Κέντρων, τις διοικήσεις των Επαγγελματικών Λιγκών και των Ομοσπονδιών μας, τους εργαζόμενους μας που αποτελούν την ψυχή της Υπηρεσίας μας!

Το 2023 ήταν μία χρονιά ορόσημο για τον Αθλητισμό μας σε πολιτικό επίπεδο. Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναισθανόμενος τη μεγάλη δυναμική και τον αντίκτυπο των αξιών που απορρέουν από τον Αθλητισμό στην κοινωνία, αναβάθμισε το χαρτοφυλάκιο, και σήμερα βρίσκεται εδώ μαζί μας, κοντά στην αθλητική οικογένεια.

Το 2024 είναι μία επετειακή χρονιά, καθώς φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τη διοργάνωση τον Ολυμπιακών Αγώνων και Παραολυμπιακών 2004, αλλά και 20 χρόνια από τον θρίαμβο της κατάκτησης του Euro 2004.

Εδώ μαζί μας είναι η πρωτεργάτης εκείνων των αξέχαστων στιγμών, η πρόεδρος της Οργανωτικής «Αθήνα 2004», και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των δύο εμβληματικών αθλητικών μας στιγμών:

οι Ολυμπιονίκες, οι Παραολυμπιονίκες μας, οι Legends του 2004 αλλά και πολλοί διακεκριμένοι αθλητές μας που διαχρονικά κατέθεσαν την ψυχή τους και τίμησαν το εθνόσημο.

Το 2024 θα είναι και η χρονιά των μεγάλων μεταρρυθμίσεων για τον ελληνικό αθλητισμό, με κορυφαία αυτή της πλήρους ψηφιακής του αποτύπωσης μέσω της πλατφόρμας e–Kouros, όπως και της κωδικοποίησης του αθλητικού νόμου και της εφαρμογή του χωροταξικού αθλητισμού, με τις καινοτόμες συνεργασίες του Υπουργείου με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares