Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 15:26

ΕΠΟ: Δωρεά 10.000 ευρώ στην μνήμη του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του στα επεισόδια του Ρέντη

Η ΕΠΟ θα καταθέσει το ποσό των 10.000 ευρώ στον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας του Ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας της ΕΛ.ΑΣ., στη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη, που δολοφονήθηκε στα επεισόδια του Ρέντη.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) ενημέρωσε ότι θα δωρίσει το ποσό των 10.000 ευρώ στον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας του Ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας της ΕΛ.ΑΣ. εις μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη, που χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη κι έχασε τη μάχη με τη ζωή στις 27 Δεκεμβρίου 2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στη μνήμη του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που έχασε τη ζωή σε επεισόδια οπαδικής βίας, πρόκειται να προχωρήσει σε σειρά ενεργειών ουσιαστικής και συμβολικής στήριξης της οικογένειας του αστυνομικού, αλλά και τους σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ως αρχική ενέργεια, η ΕΠΟ θα καταθέσει το ποσό των 10.000 ευρώ στον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας του Ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας της ΕΛ.ΑΣ. εις μνήμη Γιώργου Λυγγερίδη».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares