Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 14:17

Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στου Ρέντη

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο αστυνομικός που είχε χτυπηθεί από φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη.

Ο άτυχος υπαρχιφύλακας των ΜΑΤ Γιώργος Λυγγερίδης, με καταγωγή από Σέρρες και Θεσσαλονίκη, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας από τις 7 Δεκεμβρίου, μετά τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες η υγεία του 31χρονου αστυνομικού είχε επιδεινωθεί και ήταν εγκεφαλικά νεκρός. Σήμερα νωρίς το μεσημέρι (περίπου στις 12:30 μ.μ.) ο οργανισμός του δεν άντεξε και ο νεαρός αστυνομικός έφυγε από τη ζωή.

Tο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, που είχε εκδοθεί πριν από πέντε ημέρες, ανέφερε ότι οι γιατροί περίμεναν να καθαρίσει ο οργανισμός του από τα κατασταλτικά φάρμακα, προκειμένου, αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, να προχωρήσουν σε τεστ νευρολογικής λειτουργίας. Δυστυχώς, ο άτυχος αστυνομικός δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος αστυνομικός είχε υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του ποδιού του. Του είχε αφαιρεθεί από το πόδι ένα μεταλλικό αντικείμενο μήκους 5 εκατοστών, 2 εκατοστών πάχους και 2 εκατοστών πλάτους.

Για τα επεισόδια στου Ρέντη έχει προφυλακιστεί ένας 18χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του 31χρονου αστυνομικού.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares