Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 12:13

Λέκκας και Παντελαίος οι σκόρερ στο 2-0 της Ελευθερούπολης κόντρα στον Ιπποκράτη [vid]

H δεύτερη νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές της Ελευθερούπολης είχε τη σφραγίδα της Νάξου και συγκεκριμένα του Λάμπρου Λέκκα και του Νίκου Παντελαίου.

Οι συμπαίκτες - φίλοι που έχουν κοινή αφετηρία τον ΠΑΣ Νάξου πέτυχαν τα δύο τέρματα της ομάδας τους στο 2-0 κόντρα στον Ιπποκράτη, δίνοντας έτσι συνέχεια στην ανοδική της πορεία, της Ελευθερούπολης στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Στον αγώνα που έγινε για την 10η αγωνιστική η ομάδα της Ν. Ιωνίας έκανε το 1-0, με τον Λέκκα να ανοίγει το σκορ στο 9ο λεπτό έπειτα από έξοχη ασίστ του Παντελαίου.

Δείτε το γκολ:

Ο Παντελαίος, ο οποίος στο συγκεκριμένο παιχνίδι χόρεψε κυριολεκτικά την αντίπαλη άμυνα θα μπορούσε να είχε πετύχει πολλά τέρματα, ωστόσο σφράγισε το «τρίποντο» της Ελευθερούπολης στο 63' με σουτ - βολίδα μέσα από την περιοχή.

Δείτε το γκολ:

Γκολ: 9' Λέκκας, 63' Παντελαίος

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Συνεφιάς-Γεωργίου

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Μαρκόπουλος): Κολονέλος, Καρυπίδης, Παναγόπουλος, Βιντισίτα, Χαλκιαδάκης, Παπαδόπουλος (85' Γεωργίου), Καντελμίδης, Λέκκας, Παντελαίος (76' Θανάση), Σερδενές, Παππάς

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Γιάννης Σκαρπέλης): Ματθαίος, Πατέλης, Λούτφι (90' Ρακιντζάκης), Παπαϊωάννου, Κομνηνάκης, Νάκο, Νεστουράι (90' Μηδελλιάς), Παπαλάιος (56' Χήρας), Νικολάου, Σοφός (76' Τσόκου), Λέμης.

Τα hilights της αναμέτρησης 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares