Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 22:00

Europa League: Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την αστοχία του και έμεινε εκτός Ευρώπης

Ο Παναθηναϊκός έχασε… ένα τσουβάλι ευκαιρίες, η Μακάμπι Χάιφα κατάφερε να πετύχει δύο γκολ και πήρε τη νίκη με 2-1, αφήνοντας την ομάδα του Γιοβάνοβιτς εκτός Ευρώπης.

Τέταρτη συνεχόμενη ήττα στον όμιλο του Europa League. Αυτή τη φορά στον «τελικό» με την Μακάμπι Χάιφα όπου ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του συνέχεια στο Conference League.

Όμως οι Ισραηλινοί «έκλεψαν» μια σπουδαία γι’ αυτούς νίκη στη Λεωφόρο και άφησαν τον Παναθηναϊκό τέταρτο στο γκρουπ κι εκτός συνέχειας στην Ευρώπη.

Το τελικό 1-2 μπορεί να εξηγηθεί εύκολα. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να αρχίζουν το ματς με μεγαλύτερη χαλαρότητα απ’ αυτή που θα έπρεπε και μόλις βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 20λεπτο, χωρίς η εικόνα του ματς να δείχνει κάτι τέτοιο πάντως, εμφανίστηκε ξανά το σύνδρομο της απίστευτης δυσκολίας επιστροφής στα παιχνίδια.

Παρότι οι «πράσινοι» έχασαν ευκαιρίες με το… τσουβάλι, ειδικά στο δεύτερο μέρος όταν και για μεγάλο διάστημα έπαιζαν μονότερμα τους Ισραηλινούς.

Ακόμη κι εκεί όμως, χρειάστηκε μία φάση για να έρθει το 0-2 και να «σκοτώσει» η Μακάμπι το «τριφύλλι». Το γκολ του Ιωαννίδη στο 90’ ήρθε αργά, κι έτσι με 4 βαθμούς η ελληνική ομάδα έμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου και ολοκληρώνει κάπου εδώ την ευρωπαϊκή του παρουσία για το 2023-24. Με τους Ισραηλινούς να συνεχίζουν στο Conference League.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares