Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 17:13

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Τσιμίκα: Παίρνει θέση βασικού για τους επόμενους μήνες στη Λίβερπουλ!

Ο Κώστας Τσιμίκας καλείται να καλύψει το κενό του τραυματία Άντι Ρόμπερσον στο αριστερό άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, επιβεβαίωσε ότι Άντι Ρόμπερτσον θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο μετά από τον τραυματισμό του και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις μήνες

Ο Κώστας Τσιμίκας αποτελεί πλέον την πρώτη επιλογή του Γερμανού τεχνικού για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή να ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ απέναντι στην Έβερτον, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Premier Lague.

18 ήταν τα παιχνίδια στα οποία ο Ρόμπερτσον δεν ξεκίνησε βασικός πέρσι. Και στα 18, ο Κώστας Τσιμίκας ήταν αυτός που ο Κλοπ επέλεξε αντί για τον Σκωτσέζο μπακ, κάτι που δείχνει την προτίμηση του Γερμανού τεχνικού προς το πρόσωπο του Greek Scouser.

Εφόσον ο Κλοπ του δώσει φανέλα βασικού, ο Τσιμίκας θα κάνει «ποδαρικό» ως βασικός στην Premier League στο μεγάλο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ απέναντι στην Έβερτον. Από εκεί και πέρα ωστόσο, μέχρι τον Γενάρη, η Λίβερπουλ θα δώσει προφανώς όλα της τα ντέρμπι, καθώς τότε θα έχει ολοκληρωθεί και το πρώτο σκέλος της σεζόν.

Στα τέλη (25/11) του Νοέμβρη, η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ». Ο Δεκέμβριος για τη Λίβερπουλ αναμένεται να είναι πιο «καυτός» καθώς μέσα σε δύο εβδομάδες, οι «κόκκινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Άρσεναλ, αλλά και τη Νιούκαστλ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares