Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 19:14

Δυνατό δίδυμο στην Ελευθερούπολη οι Παντελαίος και Λέκκας

«Όπλισε και άρχισε να πυροβολεί» ο δικός μας, Νίκος Παντελαίος με τη φανέλα  της Ελευθερούπολης, όπου θα αγωνίζεται και φέτος παρέα με τον πρώην συμπαίκτη και φίλο του στον ΠΑΣ Νάξου, Λάμπρο Λέκκα.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τον Κολωνό (2-0), ο Νίκος Παντελαίος σκόραρε το πρώτο γκολ της Ελευθερούπολης στο 3ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Λάμπρου Λέκκα.

Και αφού «χόρεψε» αρκετά την άμυνα του αντίπαλου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, στο 70' μετά από συνεργασία και πάλι με τον Λάμπρο Λέκκα, ο Παντελαίος με μία κούρσα από δεξιά πάσαρε παράλληλα στον Παππά, ο οποίος βρήκε τη μπάλα στρωμένη στο δεύτερο δοκάρι και απλά την έσπρωξε στα δίχτυα.

Οι δύο Ναξιώτες ποδοσφαιριστές, όπως θα δείτε στο βίντεο βρίσκονται με «κλειστά τα μάτια», καθώς έχουν αγωνιστεί επί σειρά ετών ως συμπαίκτες τόσο στον ΠΑΣ Νάξου, όσο και στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Το Σάββατο (21/10) η Ελευθερούπολη αντιμετωπίζει εκτός έδρας του Λύκους Χαϊδαρίου. Εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους όπως κάνουμε με όλους τους Κυκλαδίτες που αγωνίζονται σε άλλα πρωταθλήματα...

Διαιτητές: Τζανόγλου, Νάτσιος-Λιαμπότης

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Μαρκόπουλος): Κολονέλος, Κοντής, Παναγόπουλος, Ψυλλάκης, Τραϊκόπουλος, Σερδενές, Καντελμίδης (70' Γκιτάκος), Λέκκας, Παντελαίος, Χούσος, Παππάς (85' Παπαδόπουλος)

ΚΟΛΩΝΟΣ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Ροκανάς, Λίκα, Ίμπρο, Καπελάκης, Χριστόπουλος, Οντάτζης (77' Ρώσση), Λάμιας (46' Λογκάκης), Ράσα, Γκιόλας, Σκεύης, Σωτηρίου (46' Κάτρης).

PANTELAIOS ELEYTHEROUPOLI

* Φωτογραφίες αρχείου

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares