Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 00:18

Euroleague: Ήττα με κακή εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό στην Τουρκία

Πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα από τη Φενέρμπαχτσε με 83-69 στην Πόλη, για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague και υποχώρησε στο 1-2.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με τραγικό τρόπο στο παιχνίδι, βρέθηκε από νωρίς με διψήφιες διαφορές πίσω στο σκορ και έχασε με κάτω τα χέρια, θυμίζοντας την περσινή ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Το μόνο που κατάφερε ήταν να περιορίσει την έκταση της ήττας του στο φινάλε, όταν τα πάντα είχαν κριθεί.

Από την πλευρά της, η Φενέρμπαχτσε μπήκε με το πόδι τέρμα πατημένο στο γκάζι, εκμεταλλεύθηκε τα παιδικά λάθη και τις αμυντικές αδυναμίες του τριφυλλιού κι έφτασε δια περιπάτου στη νίκη, αφού από το τρίτο δεκάλεπτο είχε ξεφύγει με πάνω από 20 πόντους.

Πρώτος σκόρερ της Φενέρμπαχτσε ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης με 15 πόντους και 3/3 τρίποντα, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο έτερος Έλληνας της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, Νικ Καλάθης, ο οποίος είχε 10 πόντους και 5 ασίστ.

Από πλευράς τριφυλλιού, κάκιστοι ήταν σε ακόμα ένα παιχνίδι οι Βιλντόσα (σ.σ. διασώθηκε κάπως στο τέταρτο δεκάλεπτο) και Μπαλτσερόφσκι, όπως και ο Ερνάνγκομεθ. Ο Σλούκας έμεινε στα ρηχά στην επανεμφάνιση του μετά τον τραυματισμό του, ενώ με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν και πάλι ο Λεσόρ, ο οποίος μέτρησε 18 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares