Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 22:40

Ο Ολυμπιακός νίκησε κατά κράτος τον Παναθηναϊκό και κατέκτησε το Super Cup στη Ρόδο

Απόλυτα κυρίαρχος στο πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της νέας αγωνιστικής περιόδου εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιβλήθηκε εύκολα του Παναθηναϊκού με 75-51 και κατέκτησε το Super Cup που έλαβε χώρα στην Ρόδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το τραγικό πρώτο ημίχρονο των «πράσινων», οι οποίοι σημείωσαν μόλις 11 πόντους, με 3/25 σουτ. Αυτός είναι ο έκτος συνεχόμενος τίτλος των Πειραιωτών εντός των τειχών.

Πρώτος σκόρερ και MVP του τελικού ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους, έχοντας 6/7 τρίποντα, ενώ τον ακολούθησε ο Αϊζάια Κάνααν με 12 πόντους, 10 είχε ο Κώστας Παπανικολάου, όσους και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Κομβικός ήταν για ένα ακόμα ματς ο Τόμας Ουόκαπ με 7 ριμπάουντ και 8 άσιστ.

Από την άλλη, το «τριφύλλι» είχε ως πρώτο σκόρερ τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ με 15 πόντους, έναν περισσότερο από τον Τζέριαν Γκραντ, με τους δύο παίκτες να συνδέονται με το αντίπαλο καλάθι, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, με τη διαφορά να βρίσκεται σε υψηλές τιμές.

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares