Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 23:13

Με επίδειξη δύναμης ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Europa League!

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε με δύο νίκες επί της Τσουκαρίτσκι στους ομίλους του Europa League, καθώς νίκησε εύκολα και στη Σερβία με 3-0.

Έτσι, με συνολικό σκορ 6-1 (είχαν νικήσει με 3-1 στο Καραϊσκάκη) οι Πειραιώτες θα παίξουν για τρίτη διαδοχική χρονιά στους ομίλους του Europa League, εκεί όπου ήδη περιμένουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε με εμφατικό τρόπο τον τίτλο του φαβορί και το σημαντικότερο γι' αυτήν είναι ότι έβγαλε ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν αφόρητα στο Λέσκοβατς τη σερβική ομάδα, έψαξαν μέχρι τέλους και άλλα γκολ, ενώ το σημαντικότερο έδειξαν να αφομοιώνουν πολύ νωρίς στη σεζόν όλα όσα τους ζητά ο προπονητής τους.

Το παιχνίδι αυτό ήταν σημαντικό και για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος κατέγραψε το 300ό παιχνίδι του με τη φανέλα του Ολυμπιακού (23/9/2014 με Παναχαϊκή το ντεμπούτο του στα ερυθρόλευκα). Έτσι, ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός έγινε ο μοναδικός παίκτης του πειραϊκού συλλόγου που... 300άρισε τα τελευταία 18 χρόνια, μετά τον Δημήτρη Μαυρογενίδη (2005-06).

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares