Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 02:09

«Ασημένιος» ο Ηλιάδης στο φινάλε του Παγκοσμίου πρωταθλήματος παίδων/κορασίδων

Το ασημένιο μετάλλιο μετάλλιο του Ευθύμη Ηλιάδη στα -176cm (-64kg) και η 5η θέση της Δανάης Μπαρμποπούλου στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών, σημάδεψε την ελληνική παρουσία στο φινάλε του Παγκοσμίου πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων που πραγματοποιήθηκε από την προηγούμενη Δευτέρα στο Σεράγεβο.

Με το μετάλλιο του Ηλιάδη, το ελληνικό Ολυμπιακό ταεκβοντό έφτασε συνολικά τα τρία στη διοργάνωση που έγινε στην πρωτεύουσα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης (3η θέση η Καλογήρου, 3η θέση ο Ηλιόπουλος) αλλά και τα 7 στην Ιστορία της διοργάνωσης.

Ο Σερραίος πρωταθλητής, στον δρόμο για τον τελικό σημείωσε τέσσερις νίκες και συγκεκριμένα επί του Ισπανού Φράγκα, επί του Τούρκου Τασντελέν, επί του Μεξικανού Μαρτίνεζ, αλλά και επί του Ρώσου Καζάντσεφ που αγωνίστηκε με τη σημαία της World Taekwondo.

Στον τελικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Ιταλό Ροσάτο, τον οποίο κόντραρε στα ίσα, χάνοντας στις λεπτομέρειες το χρυσό μετάλλιο. Στην κατηγορία του Ηλιάδη συμμετείχαν συνολικά 36 αθλητές.

Ακόμη, η Δανάη Μπαρμποπούλου με μία νίκη σε δύο αγώνες έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, καταλαμβάνοντας τελικά την 5η θέση.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares