Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 01:16

Τεντόγλου: Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη από τον Έλληνα Ολυμπιονίκη - Χάλκινο για τον Χαμαλίδη

Ο Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» στα 8.34μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων που γίνεται στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Αγώνων στην Πολωνία και πέτυχε την καλύτερη επίδοση για φέτος στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιονίκης από το πρώτο άλμα στα 8.08μ. πήρε το προβάδισμα και στο τελευταίο έφτασε στα 8.34μ. κατακτώντας πανηγυρικά το χρυσό στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

O ίδιος μιλώντας για τη σπουδαία επίδοση του στο τέλος, είπε: «Δεν το έκανα επίτηδες στο τέλος. Ο αέρας ήταν πολύ περίεργος σήμερα, πολύ αρνητικός και δεν είχε καλές συνθήκες και δυσκολεύτηκα. Όχι μόνο εγώ, πιστεύω όλοι οι αθλητές. Κανείς δεν έκανε 8 μέτρα. Εγώ είμαι καλός στο να βρίσκω τα λάθη μου μέσα στον αγώνα και στο τελευταίο άλμα “έδεσα” όλα τα λάθη μαζί που έκανα στα προηγούμενα άλματα και το έκανα… βγήκε. Μπορεί να μην έβγαινε, αλλά βγήκε. Ας πούμε στους προηγούμενους αγώνες δεν έβγαινε. Δεν είναι χρυσό μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες ακριβώς, αλλά είναι ένας καλός αγώνας και μια καλή επίδοση. Είναι κοντά στο ρεκόρ αγώνα, το δικό μου το ρεκόρ αγώνα. Το δικό μου ρεκόρ αγώνα είναι 38, αν είχε καλό αέρα σήμερα, θα έκανα σαρανταφεύγα. Ο στόχος είναι ν’ ανεβαίνουμε μέχρι το Παγκόσμιο που αυτό με νοιάζει πιο πολύ απ’ όλα».

Το μετάλλιο του Μίλτου ήταν το πρώτο χρυσό για την Ελλάδα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες και ακολούθησε η κατάκτηση του χάλκινου από τον Κωνσταντίνο Χαμαλίδη. Στα -68κ. του τάεκβοντο επικράτησε με 2-1 του Κροάτη Glasnovic και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares