Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 23:39

Προκριματικά Euro 2024: Άδικη ήττα για την Εθνική Ελλάδας από τη Γαλλία

Μια πολύ πικρή ήττα (1-0), όχι τόσο για το αποτέλεσμα, αλλά για τον τρόπο που ήρθε, γνώρισε η Εθνική Ελλάδας από τη Γαλλία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήταν αυτό που σημείωσε ο Κιλιάν Εμπαπέ στο 55' με πέναλτι που εκτελέστηκε δύο φορές και για το οποίο έχει κάνει δύο φορές λάθος ο Μαυροπάνος. Αρχικά γιατί έκανε την παράβαση, σηκώνοντας πολύ ψηλά το πόδι με αποτέλεσμα να βρει στο κεφάλι τον Γκριεζμάν και στη συνέχεια επειδή μπήκε νωρίτερα στην περιοχή της ομάδας του κατά την εκτέλεση, με αποτέλεσμα η απόκρουση του Βλαχοδήμου να πάει... στράφι.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο στόπερ της Στουτγκάρδης άφησε το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ και με δέκα παίκτες στο 69', όταν ανέτρεψε αντίπαλό του εκτός περιοχής όντας ο τελευταίος παίκτης. Η κόκκινη κάρτα ήταν μονόδρομος για τον διαιτητή Λαόθ και ο Ισπανός δεν δίστασε να τη δείξει.

Έτσι, οι «μπλε» είχαν όλα τα ατού με το μέρος τους μέχρι να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι παίκτες της ελληνικής ομάδας να πάρουν έστω τον βαθμό στην πιο δύσκολη αποστολή τους στα προκριματικά του Euro 2024.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares