Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 00:03

Champions League: Η Μάντσεστερ Σίτι απέκλεισε τη Μπάγερν Μονάχου και συναντά τη Ρεάλ - Ιταλικός «εμφύλιος» Ίντερ-Μίλαν

Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 1-1 με τη Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία και με συνολικό σκορ 4-1 προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Champions League, εκεί όπου την περιμένει η Ρεάλ Μαδρίτης σε μια «τιτανομαχία» με φόντο τον μεγάλο τελικό. Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Ίντερ ήρθε ισόπαλη 3-3 με τη Μπενφίκα και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου θα συναντήσει τη συμπολίτισσά της, Μίλαν, σε έναν ιταλικό «εμφύλιο».

Η Μπάγερν Μονάχου το πάλεψε όσο και όπως μπορούσε. Απέναντι της όμως είχε μία ομάδα από ρομπότ, που για δεύτερο συνεχόμενο προημιτελικό έπαιζε με… 12.

Ο Νταγιότ Ουπαμεκανό ήταν και πάλι ο κρυφός άσος στο μανίκι της Μάντσεστερ Σίτι, που με τον Γάλλο αμυντικό να συνεχίζει τα δώρα που ξεκίνησε στο Etihad έφτασαν χωρίς να πανικοβληθούν ποτέ στο «επαγγελματικό» 1-1 και πλέον περιμένει την Ρεάλ Μαδρίτης σε δύο ημιτελικούς… όνειρο!

Στο Μιλάνο, το γκολ του Νικολό Μπαρέλα στην αρχή έσβησε τις ελπίδες ανατροπής των Πορτογάλων του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Παρά την ισοφάριση του Φρέντρικ Άουρσνες, οι "νερατζούρι" ήταν ανώτεροι, βρήκαν δύο γκολ με τους Λαουτάρο Μαρτίνες και Χοακίν Κορέα και πήραν πρόκριση ύστερα από το 2-0 της Λισαβόνας, παρά την ισοφάριση των "αετών" στο τέλος.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares