Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 11:41

ESPN για Αντετοκούνμπο: «Κανείς δεν μπορεί να τον συγκρατήσει»

Ο δημοσιογράφος του ESPN, Ζακ Λόουι, αναφέρθηκε σε αφιέρωμά του μεταξύ άλλων στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, εξάροντας την απόδοσή του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ, ένα παράδειγμα αθλητή και MVP τόσο της κανονικής διάρκειας (2 φορές), αλλά και των τελικών, ενώ φυσικά είναι ήδη πρωταθλητής με τους Μπακς, καθώς κατέκτησε πέρσι το πρώτο πρωτάθλημα των «Ελαφιών» μετά από 50 χρόνια.

Ο Greek Freak που βραβεύτηκε στο All Star Game δίπλα σε θρύλους του ΝΒΑ, είναι ήδη στο Νο18 όλων των εποχών και ενώ έχει πολλά χρόνια σπουδαίας καριέρας μπροστά του.

Όπως είναι λογικό, τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω του, με τον Αμερικανό δημοσιογράφο, Ζακ Λόουι, να τον συμπεριλαμβάνει στο αφιέρωμα που έκανε στο «ESPN».

Ο Γιάννης μετράει ανά αγώνα 29.7 πόντους και 11.5 ριμπάουντ και βρίσκεται στην 1η θέση στη μάχη των σκόρερ του NBA μαζί με τον Τζοέλ Εμπίντ, ο οποίος έχει επίσης 29.7 πόντους ανά αγώνα, ενώ ο Τζέιμς ακολουθεί μόλις 0.4 πόντους πιο πίσω (29.3).

Όπως αναφέρει ο Λόουι, αν ο Γιάννης συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, θα φτάσει και τους 30 πόντους, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι κανείς δεν μπορεί να τον συγκρατήσει στο παρκέ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη βελτίωση των πασών του Αντετοκούνμπο αλλά και των κινήσεών του στο γήπεδο, σχολιάζοντας πως τα κάνει όλα να φαίνονται εύκολα ενώ δεν είναι.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares