Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 22:47

Προτάθηκε στη Μίλαν ο Κώστας Μανωλάς

Τη στιγμή που ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ελλάδος, ο Τζον Φαντ’ Σχιπ δήλωσε πως υπολογίζει τον Κώστα Μανωλά για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου, ο μάνατζερ του 29χρονου κεντρικού αμυντικού της Νάπολι φέρεται πως πρότεινε τον παίκτη που εκπροσωπεί στη Μίλαν!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας “lebombedivlad.it” (https://www.lebombedivlad.it/2021/04/05/le-manovre-di-mino-manolas-offerto-ad-un-club-di-a-esclusiva/), αυτό συνέβη σε συνάντηση που είχε ο Μίνο Ραϊόλα με τον τεχνικό διευθυντή των “ροσονέρι”, τον Πάολο Μαλντίνι προτείνοντάς του τον Ναξιώτη ποδοσφαιριστή, αφού όλα δείχνουν πως ο Αλέσιο Ρομανιόλι δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μίλαν κι έτσι οι Μιλανέζοι βρίσκονται σε αναζήτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

Ο Μανωλάς βέβαια δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, αφού έχει συμβόλαιο με τη Νάπολι μέχρι και το 2024 με ετήσιες αποδοχές 4,5 εκατομμυρίων ευρώ. Στην Ιταλία αναφέρουν πως ο Μανωλάς προτάθηκε στη Μίλαν και μένει να φανεί το επόμενο διάστημα εάν θα προχωρήσει η υπόθεση.

Βέβαια δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως εδώ και καιρό ακούγεται έντονα πως θα αποχωρήσει από τη Νάπολι ο κεντρικός αμυντικός, ο Καλιντού Κουλιμπαλί. Για τον Αφρικανό άσο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον Μπάγερν

Μονάχου και Λίβερπουλ, αλλά για την ώρα τίποτα δεν είναι δεδομένο.
Πάντως το ιταλικό δημοσίευμα, αναφέρει για την υπόθεση του Κώστα Μανωλά πως πολλά θα εξαρτηθούν από τη θέση που θα έχουν οι δύο ομάδες (Νάπολι, Μίλαν) με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

2021 04 05 5

manolas 2

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares