×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 19:09

Βόμβα με σουπερ-λιγκάτο Κυκλαδίτη!

Κοντά σε συμφωνία με τη Θύελλα Μοσχάτου φαίνεται να είναι Κυκλαδίτης ποδοσφαιριστής, ο οποίος τον τελευταίο καιρό εμφανιζόταν στα γήπεδα της Super League (ακαδημίες), με τα χρώματα μεγάλης Αθηναϊκής ομάδας. Διαμεσολαβητής της μεταγραφής, ο πρώην παίκτης του ΑΜΣ Φιλωτίου και νυν της Θύελλας, Χρήστος Βερέσογλου.

Το Sportcyclades.gr μπορεί να δραστηριοποιείται στον χώρο του Κυκλαδίτικου αθλητισμού, ωστόσο βρίσκεται πάντα μέσα στις σημαντικές ειδήσεις που προκύπτουν στον χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Έτσι και σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στις ακαδημίες πολύ γνωστής Αθηναϊκής ομάδας, φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην Θύελλα Μοσχάτου.

Ο Ναξιώτης άσσος, έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους ανθρώπους της Θύελλας, μέσω του Χρήστου Βερέσογλου και από ότι φαίνεται η συγκεκριμένη μεταγραφή, αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

Το όνομα του εν λόγου ποδοσφαιριστή θα βγει στη δημοσιότητα σε λίγες ημέρες, όπου και πολύ πιθανό, να ανακοινωθεί η μετακίνησή του στην ομάδα του Μοσχάτου.

14469550_10210484499491516_1365267975384328207_n.jpg

ΜΠΑΡΑΖ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

Ο Χρήστος Βερέσογλου, ο οποίος αυτό τον καιρό βρίσκεται στο νησί της Νάξου, έχει έρθει σε επαφή και με άλλους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους και διατηρεί φιλική σχέση, κάτι που δεν αποκλείει την περίπτωση να υπάρξουν κι άλλες σημαντικές εξελίξεις στο «καυτό» μεταγραφικό παζάρι.

Τα ονόματα που κατά καιρούς πέφτουν στο τραπέζι των μεταγραφικών πεπραγμένων είναι πολλά, ωστόσο η προοπτική της Αθήνας, αφήνει σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδες που ανήκουν στις τοπικές κατηγορίες της.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares