×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 12:36

Ονειρεμένη χρονιά με «ΚΟΥΠΑ» για τον Φουάση

Στις 27 Ιουνίου του 2014 ο Αντώνης Φουάσης ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό και από τότε ο Συριανός ποδοσφαιριστής σημειώνει τη μία επιτυχία μετά την άλλη.

Το Σάββατο ο Αντώνης Φουάσης, πανηγύρισε τον 3ο σερί τίτλο της Κ20 του Ολυμπιακού, που έρχεται ως επιστέγασμα μία απίθανης χρονιάς για αυτόν και την ομάδα του καθώς έχει κατακτήσει τα πάντα στην Ελλάδα και έχει κάνει γνωστή την ομάδα και στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, παρέμεινε στην κορυφή για 3η σερί χρονιά, που είναι ρεκόρ, και το μεσημέρι του Σαββάτου οι Πρωταθλητές πήραν αυτό για το οποίο πάσχισαν όλη τη σεζόν. Την κούπα και τα μετάλλια του Πρωταθλητή! 

Η ομάδα του Βασίλη Βουζα που κυνηγάει το αήττητο, έχει μόλις 3 ήττες σε 91 αγώνες στα 3 τελευταία χρόνια, και φροντίζει να εκπροσωπεί επάξια την Ακαδημία του συλλόγου. 

Βέβαια η συμμετοχή του Αντώνη Φουάση στην Ανδρική ομάδα στις αρχές της σεζόν και η επανειλημμένη κλήση του στην Εθνική ομάδα συνθέτουν μία εικόνα που μόνο ελπιδοφόρα μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Συριανό ποδοσφαιριστή.

18110456 10156091508823206 624175470 n

Η στέψη

Την απονομή της κούπας, που είναι η 5η για την ομάδα μας στη Super League (2010, 2013, 2014, 2015, 2016) και το 6ο στην ιστορία της Νέων πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Super League κ. Γιώργος Στράτος μαζί με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της "ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ" κ. Γιώργο Παύλου. 

Το παρών στην τελετή απονομής έδωσε ο προπονητής της πρώτης ομάδας κ. Τάκης Λεμονής με τους συνεργάτες του, o κ. Κυριάκος Δουρέκας, στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού κ. Γιώργος Δαρίβας μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Γκαϊτατζή, τον Γενικό Γραμματέα κ. Αντώνη Γλύκα, τον ταμία κ. Χρήστο Καλτσά άλλα μέλη του ΔΣ και οι παλαίμαχοι Γιώργος Κοκολάκης, Πέτρος Κοκολάκης αλλά και οι Σχολές του Ολυμπιακού από την Αττική. Φυσικά το παρών έδωσε ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Κυριάκος Καραταϊδης και όλες οι ομάδες μας αλλά και η ομάδα με τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων του Πειραιά που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα "Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό". 

Οι ποδοσφαιριστές που κατέκτησαν το 3ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα είναι οι: Αγγελόπουλος Ιωάννης, Αγγελόπουλος Ιωάννης (τερματοφύλακας), Αγιώτης Γεώργιος, Αμπάρα Στέφανος, Ανδρούτσος Αθανάσιος, Αντωνόπουλος Βασίλειος, Βάρκας Ιωάννης, Βρουσάι Μάριος, Γαβαλάς Ιάσων, Γιανναράκης Αθανάσιος, Καμπετσής Αργύρης, Καράδαης Χρήστος, Κηπουρός Κωνσταντίνος, Κιρτζιαλίδης Κωνσταντίνος, Κουγιός Σταύρος, Κωστανάσιος Αθανάσιος, Λάμπρου Στάθης, Μανθάτης Γεώργιος, Μαρκουλάκης Χρήστος, Μεγαρίτης Κωνσταντίνος, Νικολάου Δημήτρης, Ξενιτίδης Γεώργιος, Ξύδας Γεώργιος, Πανάγου Κωνσταντίνος, Πέιος Νικόλαος, Πλέγας Κωνσταντίνος, Σκαφίδας Δημήτριος, Τασιούλης Δημήτριος, Τόλι Άρντιτ, Τσιλίκης Φώτης, Τσιμπούκας Θωμάς, Φουάσης Αντώνης, Χατζηιωαννίδης Ιωάννης, Χατζηχρήστου Χρήστος, Χρήστου Κωνσταντίνος. 

Προπονητής της ομάδας είναι ο Βασίλης Βούζας με συνεργάτες τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Φώτη Στρακόσια. Δυο αγώνες στον πάγκο της ομάδας κάθισε ο Νίκος Τοπολιάτης. Γυμναστής της ομάδας είναι ο Θανάσης Ρωσίδης, υπεύθυνος γυμναστηρίου ο Βαγγέλης Κουτσογιάννης, προπονητής τερματοφυλάκων ο Χρήστος Θεοδώρου, αναλύτρια η Κατερίνα Φαλίδα, γιατρός ο Αλέξανδρος Κοϊνης, φυσιοθεραπευτής ο Αλέξης Καπετανάκης, αθλητικός ψυχολόγος ο Γιάννης Ζαρώτης και φροντιστές ο Τάκης Μητροφάνης και ο Παύλος Πιτσιλίδης. 

1672516

Ο αγώνας

Όσο αφορά τον αγώνα της 29ης ημέρας ήταν μια εύκολη υπόθεση για τον Ολυμπιακό ο οποίος προηγήθηκε στο 19' με σουτ του Κιρτζιαλίδη, ασίστ Ξύδα, και διπλασίασε τα τέρματα του στο 79' με τον Καμπετσή, πάλι μετά από πάσα του Ξύδα. Ο Ολυμπιακός έχει άλλους τρεις αγώνες στη διοργάνωση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με την Ξάνθη στην πόλη της Θράκης και με τον Αστέρα στην Τρίπολη. 

Οι συνθέσεις του αγώνα: 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Ξύδας, Φουάσης, Λάμπρου, Τόλι, Ξενιτίδης, Κιρτζιαλίδης (76' Πέιος), Τασιουλής (59' Καμπετσής), Βάρκας (67' Κωστανάσιος), Πλέγας, Βρουσάι. 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κολιοφούκας, Ν. Ψάρρας, Κιτσάκης, Ζήκος, Μπελά, Λαμπίρης, Ι. Ψάρρας, Μούτσιος, Παπαδόπουλος, Λιάσσος (90'+ Βλαχόπουλος), Τάτσης. 

1672556

18073584 10156091511653206 1231447013 n

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares