×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 14:25

Ο Σπανούλης θα είχε συμβόλαιο 70-80 εκατ. αν έμενε στο ΝΒΑ (vid)

Ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» δεν κατάφερε να... μακροημερεύσει στο ΝΒΑ. Το 2006 κι έπειτα από το Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για να μετρήσει τις δυνάμεις του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Ο εκπρόσωπος του Βασίλη Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς αναφέρθηκε στον αρχηγό του Ολυμπιακού και το σύντομο πέρασμά του από το ΝΒΑ


Αγωνίστηκε σε 31 ματς με τους Χιούστον Ρόκετς (2.7 π., 0.9 ασ.) κι εν συνεχεία επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ενώ ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς εξήγησε πως αν ο Σπανούλης έμενε στις ΗΠΑ, σήμερα θα είχε συμβόλαιο της τάξεως των 70-80 εκατομμυρίων δολαρίων!

«Ο Σπανούλης δεν ήθελε να περιμένει. Ήρθε στο ΝΒΑ μετά το Παγκόσμιο του 2006, όταν και "διέλυσε" τον Κρις Πολ. Η Ελλάδα κέρδισε την Αμερική και ο Σπανούλης ήρθε με τη στάση "Εγώ είμαι αυτός, εγώ πρέπει να παίξω". Αυτό το απέδειξε στην προπόνηση, αλλά το ΝΒΑ έχει τους δικούς του κανόνες, θα πρέπει να συνηθίσεις στο πρωτάθλημα.

Δεν έπαιξε πολύ, δεν ήθελε να μείνει άλλον έναν χρόνο στο ΝΒΑ και γύρισε στην Ευρώπη. Αυτό που έχει τώρα είναι καλό με τον Ολυμπιακό έχει κερδίσει όλα όσα μπορούσε να κερδίσει, αρκετές φορές, αλλά δεν θα μάθουμε ποτέ εάν τώρα ο Σπανούλης θα μπορούσε να είχε ένα συμβόλαιο της τάξεως των 70-80 εκατομμυρίων δολαρίων. Αν είχε την υπομονή, είμαι σίγουρος πως θα το είχε» ανέφερε ο γνωστός ατζέντης στο sportklub.rs.

Πηγή: gazzetta.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares