Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 21:52

Μία νίκη και μία ήττα με Φουάση η Εθνική μας

Με 80 συνολικά λεπτά συμμετοχής του Αντώνη Φουάση, ο οποίος στο 2ο παιχνίδι ξεκίνησε ως βασικός, ενώ στο πρώτο μπήκε ως αλλαγή, η Εθνική μας ομάδα της u19 επιστρέφει με μία νίκη και μία ήττα από την Ουγγαρία.

Ο Φουάσης πήρε την ευκαιρία από τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Γκούμα, έχοντας καλή απόδοση στο νικηφόρο παιχνίδι της Εθνικής μας.

Στον πρώτο αγώνα η ομάδα Νέων της Ελλάδας ηττήθηκε με σκορ 0-1 η Εθνική Νέων από την αντίστοιχη της Ουγγαρίας σε εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση, που εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Ελλάδας για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 (Ουαλία, 10-15/11/2016).

Η Σύνθεση της Ελλάδας ήταν οι: Σιαμπάνης, Κατράνης (78΄ Φουάσης), Ευαγγέλου, Νικολάου (69΄ Πανουργιάς), Μίγγος (78΄ Βαλμάς), Λημνιός, Σταθόπουλος (69΄ Σαμπανίδης), Μούργος (69΄ Λάμπρου), Βουκελάτος (69΄ Οικονομίδης), Παυλίδης, Νάτσος

Στον δεύτερο αγώνα της Πέμπτης, η ομάδα μας επικράτησε 1-0. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο Μίγγος στο 34΄, ενώ ο Λημνιός έχασε μεγάλη ευκαιρία να διευρύνει το σκορ για την Εθνική, όταν στο 44΄ αστόχησε σε τετ α τετ.

Στον δεύτερο αγώνα η σύνθεση ήταν η εξής: Καπετάνος, Βαλμάς, Ευαγγέλου, Μίγγος, Λημνιός, Λάμπρου, Βουκελάτος (56΄ Νάτσος), Πανουργιάς (77΄ Νικολάου), Οικονομίδης (68΄ Μούργος), Σαμπανίδης (68΄ Σταθόπουλος), Φουάσης (68΄ Κατράνης)

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Γκούμας σχολίασε μετά το τέλος του ματς: «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών και στους δύο αγώνες. Το πιο σημαντικό στοιχείο ήταν η προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Η εικόνα μας βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό με γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια. Ήταν τα δυο τελευταία φιλικά προετοιμασίας, ενόψει του προκριματικού τουρνουά του Νοεμβρίου. Φυσικά, μόνος στόχος μας είναι πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για να επιτευχθεί οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά και να βγάλουμε στα γήπεδα της Ουαλίας το 100% των δυνατοτήτων μας».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares