Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 10:37

Μανωλάς "Αυτοί είναι οι πιο ...επικίνδυνοι"

Μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι και ο πλέον πολυλογάς ποδοσφαιριστής αλλά στην Ιταλία και δη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρόμα μιλάει αρκετά συχνά και οι απαντήσεις του βγάζουν ειδήσεις.

Ο λόγος για τον Ναξιώτη διεθνή Έλληνα αμυντικό Κώστα Μανωλά που κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση: Ποιοι είναι οι πέντε πιο επικίνδυνοι επιθετικοί που αντιμετώπισα... Και η απάντησή του έχει προκαλέσει ένα μικρό ...διπλωματικό επεισόδιο. Κι αυτό γιατί έβαλε στην 5η θέση τον Λιονέλ Μέσι. Ο ίδιος δικαιολόγησε σωστά την επιλογή του, όμως σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ το γεγονός ότι βρέθηκε κάποιος να βάλει τον Μέσι κάτω από Ρονάλντο, Σουάρες, Μπενζεμά και Ιμπραίμοβιτς είναι από μόνο του είδηση.... Όπως κι εάν έχει είναι ενδιαφέρον να δούμε τι αναφέρει για τον καθένα εκ των πέντε και να θυμίσουμε ότι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ανοιχτούς λογαριασμούς από πέρυσι με τις κόντρες τους να είναι ομηρικές...

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρόμα έχουμε τον Κώστα Μανωλά που αναφέρεται ως «Με 97 εμφανίσεις με την Ρόμα, ο Ελληνας στόπερ, είναι αμετακίνητος στην άμυνα των «τζαλορόσι» κατά τα τελευταία χρόνια, ειδικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όπου με την κόκκινη και κίτρινη φανέλα, συνάντησε πολλούς σημαντικούς επιθετικούς. Αυτή είναι η προσωπική του λίστα με τους πιο επικίνδυνους...». Και εκεί βλέπουμε τις παρατηρήσεις του για τον καθένα ξεχωριστά.. Και πιο δύσκολος όλων είναι ο Λιονέλ Μέσι που «καταπίνει» αντιπάλους αλλά είπαμε. Και μόνο το Νο 5 για έναν αθλητή που έχει συνηθίσει να είναι μόνιμα στο Νο 1 είναι ...είδηση.

Αυτή είναι λοιπόν η σειρά για τον Μανωλά:

Για τον Ιμπραχίμοβιτς: "Τον αντιμετώπισα τη σεζόν 2013-14 όταν με τον Ολυμπιακό παίξαμε κόντρα στην Παρί στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ίμπρα είναι μια δύναμη της φύσης, είναι πολύ δύσκολο να μένεις κοντά του όταν τρέχει διότι έχει απίστευτη φυσική κατάσταση. Επίσης, συνδυάζει τεχνική με ποιότητα και είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις έναν άνθρωπο του μεγέθους και της δύναμής του".

Για τον Σουάρες: "Έπαιξα εναντίον του την περσινή σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν βρει χώρο ανοιχτό, θα περάσει αμέσως. Είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσεις και είναι... φονικός όταν βγει μόνος του για να σκοράρει".

Για τον Μπενζεμά: "Είναι, επίσης, πολύ δύσκολος αντίπαλος. Πολύ ολοκληρωμένος παίκτης, με φυσική δύναμη και πολύ τεχνίτης. Καθόλου εύκολος αντίπαλος για εμάς τους αμυντικούς. Όταν συνδυάζονται η φυσική δύναμη και η τεχνική τότε τα βρίσκουμε σκούρα".

Για τον Ρονάλντο: "Είναι φαινόμενο. Τα έχει όλα: ντρίμπλα, αίσθηση του γκολ, φυσική δύναμη. Στη διάρκεια των περσινών αγώνων μας κόντρα στη Ρεάλ τα έδειξε όλα και σκόραρε δύο φορές: φονικός".

Για τον Μέσι: "Δεν είναι φορ περιοχής, γι' αυτό τον άφησα τελευταίο. Είναι, όμως, ένας παίκτης ο οποίος με την ταχύτητα του 'καταπίνει' αντιπάλους, τους διαλύει σαν να είναι κορίνες του μπόουλινγκ και στη συνέχεια ξέρει να κάνει πάντα το σωστό, είτε να σουτάρει είτε να πασάρει σε αμαρκάριστο συμπαίκτη του. Βρίσκει πάντα τη σωστή λύση".

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

3c64f5fbf5b4aed28749a21c7b12e4ff.png

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares