Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 00:02

Στην κορυφή της Cheer League οι Αμαζόνες

Ικανοποιητικές εμφανίσεις για την ελληνική αποστολή  στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading στην Αυστρία Ικανοποιητικές εμφανίσεις για την ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading στην Αυστρία

Στην κορυφή της Ευρώπης κατετάγησαν και επίσημα, για την χρονιά που μας πέρασε οι Αμαζόνες Ηλιούπολης με την προπονήτρια Βάσια Τσουλαρίδη να παραλαμβάνει το χρυσό μετάλλιο κατά την διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016 που διεξήχθη στην Αυστρία. Στην δεύτερη θέση μαζί με ομάδες από Ρωσία και Σλοβενία, οι Αμαζόνες Βάρης, με την χώρα μας να κατακτά την πρωτιά σε όλη την Ευρώπη.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ικανοποιητικός και παράλληλα πολλά υποσχόμενος για το μέλλον είναι ο απολογισμός της ελληνικής παρουσίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading που πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρότι εκτέλεσε αριστοτεχνικά και με επιτυχία τις χορογραφίες του, ο υψηλός ανταγωνισμός από τις υπόλοιπες χώρες, στέρησε τις ελπίδες για μετάλλιο. Πιο συγκεκριμένα οι Αμαζόνες Βάρης με τις αθλήτριες Αγάθου και Τσούβαλου στην κατηγορία Jounior Free Style Pom Double, μπήκαν στην δεκάδα, κατακτώντας την 8η θέση με 342 βαθμούς.

Ο σύλλογος των Αμαζόνων Βάρης τον οποίο εκπροσώπησαν οι δύο αθλήτριες, μετράει 7 χρόνια ζωής και προπονεί σε καθημερινή βάση περισσότερες από 250 αθλήτριες με εξειδικευμένες προπονήτριες, εκπαιδευμένες από την Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του Cheerleading. Ο σύλλογος που αποτελεί και το ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ένωσης Cheerleading, εδρεύει στην Βάρη (Ηφαίστου 4) και μετράει πλήθος διακρίσεων τόσο σε Πανελλήνια όσο και σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Παράλληλα κάθε χρόνο εξασφαλίζονται προκρίσεις μέσω των εν Ελλάδι αγώνων, σε διεθνής διοργανώσεις για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες από 5 χρονών και πάνω.

Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές που βρέθηκαν στην Αυστρία, το ζευγάρι των Τσούτση και Κατσικιάν από τον ΑΓΟΠ Μυρτάλη Golden Star by Betty, συγκεντρώνοντας 330 βαθμούς στην κατηγορία seniorjazz τερμάτισε στην δέκατη θέση την ώρα που Αγγελίδη-Στάθη και Τσούστη-Σιμεόνοβα τερμάτισαν στην 12η θέση στο hiphop και freestyle αντίστοιχα στην senior κατηγορία με 341,5 και 314,5 βαθμούς.

Οι κατατάξεις των Ελληνικών ομάδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2016

Ζευγάρια
JuniorFreeStylePomDouble
8
η θέση: Αγάθου-Τσούβαλου (Αμαζόνες Βάρης) 342 βαθμοί

SeniorJazzDouble
10
η θέση: Τσούτση-Κατσικιάν (ΑΓΟΠ Μυρτάλη) 330 βαθμοί

SeniorHipHopDouble
12
η θέση: Αγγελίδη-Στάθη (ΑΓΟΠ Μυρτάλη) 341,50 βαθμοί

SeniorFreeStylePomDouble
12
η θέση: Τσούτση-Σιμεόνοβα (ΑΓΟΠ Μυρτάλη) 314,50 βαθμοί

Ομαδικά
Senior Jazz Team
16ηθέση: Golden Stars 307,5 βαθμοί

Senior Hip Hop Team
17ηθέση: Golden Star Dream Team 316,5 βαθμοί

Senior Free Style Pom
24ηθέση: Golden Stars 306 βαθμοί

CheerLeague 2015
1
η θέση: Αμαζόνες Ηλιούπολης
2
η θέση: Αμαζόνες Βάρης
5
η θέση Αμαζόνες Καλλιθέας

f1 cheerleague 13 7 16f2 cheerleague 13 7 16f4 cheerleague 13 7 16

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares