Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 02:18

''Κρεμάστηκε'' ο Καμακάρης με κουμπάρο τον Σιόβα

Στο κλαμπ των παντρεμένων ανήκει από το Σαββάτο ο ''Εμβληματικός αρχηγός'' του Παμμηλιακού Βασίλης Καμακάρης.

Ο Βασίλης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του Θεοδώρα Μπάρτζου, που είναι γιατρός στο ΚΥ Μήλου, με κουμπάρο τον άσο του Ολυμπιακού Δημήτρη Σιόβα.KAMAKARIS D
Παράλληλα είχαμε και την βάπτιση του γιου του Βασίλη Καμακάρη, που πήρε το όνομα Αντώνιος, από τους νονούς Αλέξανδρο και Στάθη Παπαδημητρίου, που έχουν διατελέσει συμπαίκτες με τον Βασίλη.
Μπορεί κάποιοι να γνωρίζουν τον Βασίλη Καμακάρη ως πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Μήλου κάτι που θεωρείται λογικό αφού δεν έχουν επαφή με τον χώρο του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου. Όμως για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων, ο Βασίλης είναι μία κορυφαία μορφή, ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος κοσμεί τα γήπεδα των Κυκλάδων και όλοι μας τον έχουμε θαυμάσει, φορώντας την φανέλα του Παμμηλιακού, όπου αγωνίζεται 15 χρόνια και είναι ένας εκ των τριών αρχηγών του.
Τα μυστήρια τελέστηκαν στην όμορφη εκκλησία της Κορφιάτισσας, όπου παρόντες ήταν μέλη της διοίκησης του Παμμηλιακού και συμπαίκτες του Βασίλη, όπως και ο Κώστας Φορτούνης του Ολυμπιακού.
Το sportcyclades.gr εύχεται το ζευγάρι να είναι πάντα ευτυχισμένο και να δουν το παιδάκι τους όπως το επιθυμούν... Γιατί όχι να φορά την φανέλα του Πατέρα του ή ακόμα καλύτερα του Κουμπάρου Δημήτρη Σιόβα.

gamos1

Φωτογραφίες: milosvoice.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares