Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 23:17

Ενωμένοι στον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Θετικά συμπεράσματα και μηνύματα για περισσότερη επιτυχία στο μέλλον, ήταν τα αποτελέσματα που βγήκαν από την Γενική Συνέλευση του ΑΜΣ Φιλωτίου, που πραγματοποιήθηκε στο Φιλώτι την Κυριακή (2/6) στο Πολιτιστικό κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών.

 

Το απερχόμενο Δ.Σ έκανε έναν αναλυτικότατο και απόλυτα διαφανή οικονομικό απολογισμό (πράγμα που δεν συνηθίζετε από πολλά σωματεία), ο οποίος φυσικά εγκρίθηκε από τα μέλη της συνέλευσης.

Στη συνέχεια έγινε και ο διοικητικός απολογισμός, όπου τα μέλη του Δ.Σ είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το πλούσιο έργο που έγινε τα δύο τελευταία χρόνια.

Λίγοι και καλοί

Για ακόμα μια φορά βρεθήκαμε σε μια Γενική Συνέλευση που δεν είχε την απαραίτητη συμμετοχή, κάτι που σχολιάστηκε έντονα από τους συμμετέχοντες, που στην πλειοψηφία τους ήταν άτομα που πονούν και αγαπούν τον ιστορικό Σύλλογο του Φιλωτίου.

Αυτοί οι λίγοι πιστοί ήταν αυτοί που τελικά, μαζί με το απερχόμενο Δ.Σ, συζήτησαν και ανέλυσαν, τόσο τα προβλήματα, όσο και τις προοπτικές, αλλά και το μέλλον του Συλλόγου.

Παράπονα

Τα παράπονα υπήρξαν και είχαν να κάνουν περισσότερο με την αντιμετώπιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, με την πλειοψηφία του σώματος να εκφράζει την πικρία του για την κωλυσιεργία που παρατηρείτε, όσο αφόρα το Στάδιο των "Ρικών", αλλά και των έργων στον "Πύργο του Χειμάρρου".

Υπήρξαν και φωνές που ζήτησαν περισσότερη συνεργασία ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και ΑΜΣ Φιλωτίου, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί το επόμενο διάστημα.

Χωρίς διάσπαση

Ένα από τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης, ήταν αυτό του διαχωρισμού του Αθλητικό από το Πολιτιστικό τμήμα, καθώς παρά την πλούσια δραστηριότητα του Συλλόγου, υπάρχουν και οι φωνές που θέλουν το «κάτι παραπάνω».

Αυτή η άποψη θα λέγαμε ότι δεν είχε την υποστήριξη της πλειοψηφίας, αφού η ιδέα έχει προκύψει από κάποιους ανθρώπους που είναι λάτρεις της Λαϊκής Παράδοσης (σε οποιαδήποτε μορφή) και θέλουν να υλοποιήσουν και να φέρουν στην επιφάνεια, τόσο την παράδοση του χωριού του, όσο και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά που διαθέτει το Φιλώτι.

Μετά από πολύωρη συζήτηση αυτός που βγήκε κερδισμένος ήταν ο ΑΜΣ Φιλωτίου, καθώς δόθηκαν οι απαιτούμενες υποσχέσεις και τέθηκε κοινός στόχος, ώστε στο άμεσο μέλλον ο Σύλλογος να είναι αυτός που θα αναδεικνύει περισσότερο την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου.

Έτσι η διάσπαση αποφεύχθηκε, με το κέρδος να ακούει είναι η είσοδος στο Δ.Σ, 2-3 σημαντικών ανθρώπων, οι οποίοι ουσιαστικά θα δώσουν τα φώτα στο νέο εγχείρημα.

Ενωμένοι

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα αποτελέσματα της συνέλευσης ήταν απόλυτα ικανοποιητικά, καθώς μόνο θετικά βγήκαν μέσα από αυτή, καθώς η ενότητα που προέκυψε μετά το τέλος ήταν και το κέρδος για το μέλλον του ΑΜΣ Φιλωτίου. Έτσι παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε οι άνθρωποι εκεί φρόντισαν να σηματοδοτήσουν μια ακόμη καλύτερη μέρα για το αύριο του ιστορικού Συλλόγου.

Εκλογές

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 στο  Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 στις 21:00 το βράδυ  στον Μάκαρη Σπυρίδωνα κιν: 6941609899.

Σε επόμενες αναρτήσεις μας θα δημοσιευτεί το βίντεο από τη Γενική Συνέλευση.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares