Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013 15:52

Συνέχιση της απεργίας και νέες αναβολές.

Μετά την σημερινή εξαγγελία της Π.Ν.Ο., για συνέχιση των απεργιακών της κινητοποιήσεων, πάμε ολοταχώς για νέες αναβολές, κυρίως σε αγώνες της Volleyleague και της Α2 Γυναικών, αλλά και στο Κύπελλο Κυκλάδων.

 

Νωρίς το πρωί η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε με μυστική ψηφοφορία να κηρύξει νέα 48ωρη απεργία με προοπτική περαιτέρω κλιμάκωσής, που θα αρχίσει από αύριο Δευτέρα (4/2) στις 6:00 και θα λήξει την Τετάρτη (6/2) την ίδια ώρα.

Έτσι λοιπόν μετά τη νέα απεργία ο αγώνας της Volleyleague, μεταξύ του Φοίνικα Σύρου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που ήταν προγραμματισμένος να γίνει την Δευτέρα στις 17:00βρίσκετε στον αέρα.

Αμφίβολη πλέον κρίνεται και η διεξαγωγή του αγώνα Βόλεϊ Γυναικών, Πανναξιακός ΑΟΝ – Ηρακλής Κηφισιάς, για την φάση των 16 του Κυπέλλου, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να γίνει την Τετάρτη στις 17:45. Για την τύχη των παραπάνω αγώνων τον λόγο πλέον έχει η ΕΟΠΕ.

Για αναβολή όμως οδεύει και ο ημιτελικός Κυπέλλου της Τρίτης, μεταξύ του ΑΜΣ Φιλωτίου και του Πανναξιακού. Για το μέλλον αυτού του αγώνα θα αποφασίσει αύριο η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων .

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης στηρίζει την αιμοδοσία »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares