Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 12:13

ΑΟ Υδρούσας: Εθελοντικός καθαρισμός και συγκέντροση φαρμάκων

Τα σωματεία εκτός από τον αθλητικό του ρόλο έχουν και πολιτιστικό!

syros RAOYZAIOS new13Ο Αθλητικός όμιλος Υδρούσας θα καθαρίσει εθελοντικά την παραλία του Μπατσίου και περιμένει όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να βοηθήσουν σε αυτό όπως και την συγκέντροση φαρμάκων για το Κ.Υ. Άνδρου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ανδριακού συλλόγου:

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 16:00μ.μ., ο Α.Ο Υδρούσα καθαρίζει την παραλία του Μπατσίου. Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή.

Σας  περιμένουμε όλους!

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΥΔΡΟΥΣΑ

 


Την ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 από τις 17:00 έωs 20:30 στο Δημοτικό Σχολείο Μπατσίου θα συγκεντρώσουμε φάρμακα. Δεκτά γίνονται και τα κουτιά φαρμάκων που έχουν ανοιχτεί, αλλά δεν τα χρειαζόμαστε πια, αρκεί φυσικά να μην έχουν λήξει. Τον έλεγχο των φαρμάκων θα έχει η ιατρός Άρτεμης Μπουλογιώργου από το Αγροτικό Ιατρείο Μπατσίου. και η Ευτυχία-Ιωάννα Δημητρακοπούλου από το ΚΎ. Άνδρου

 

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως εθελοντές είναι να είμαστε όλοι εκεί και να στηρίξουμε όπως μπορεί ο καθένας μας αυτή την προσπάθεια.

 

Τα φάρμακα θα δοθούν στο Κέντρο Υγείας αλλά και στα Αγροτικά Ιατρεία Άνδρου.

 

Αν κάποιος δεν μπορεί να έρθει την παραπάνω ημερομηνία κ έχει φάρμακα να προσφέρει, μπορεί να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο του προγράμματος ΖΙΩΓΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Δάσκαλο Ολοημέρου στο τηλ: 698/2936528

 

Συμμετέχουν:

 

Σύλλογος Διδασκόντων Δημ. Σχ. Μπατσίου

 

Αγροτικό Ιατρείο Μπατσίου

 

Πρόγραμμα Βοήθειας στο Σπίτι

 

 


Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares