Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 13:52

Ο Α.Ο. Σύρου καλεί Πέτρο Ραουζαίο.

raouzaios-rabias-dilosis-serifos-2012

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται κι αυτό ισχύει και στο ποδόσφαιρο. Όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και για τους παράγοντες. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η διοίκηση του Α.Ο. Σύρου έχει προσεγγίσει τον δραστήριο παράγοντα του Ajax Σύρου Πέτρο Ραουζαίο.

Δε θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι οι δύο πλευρές μόνο άγνωστες δεν είναι, αφού είχαν άριστη συνεργασία την περσινή σαιζόν στον Α.Ο. Άνω Σύρου. Οπότε, μόνο άγνωστες δεν είναι. Ο Πέτρος Ραουζαίος είναι ένα από τους νεότερους ποδοσφαιρικούς παράγοντες των Κυκλάδων, η προσφορά και η συνέπεια του οποίου έχει ήδη αναγνωρισθεί, ενώ πρόσφατα βραβεύτηκε από τον Α.Ο. Παμμηλιακό που είναι πρωτοπόρος στον Β’ Όμιλο.

Επειδή λοιπόν είναι ένας παράγοντας που κάθε σύλλογος θα ήθελε να έχει στη δύναμή του, οι άνθρωποι του Α.Ο. Σύρου του έκαναν κρούση προκειμένου να συνεργαστούν μαζί του.

Ωστόσο, ο Πέτρος Ραουζαίος σέβεται απόλυτα τη θέση που έχει στη διοίκηση του Ajax Σύρου και δύσκολα θα απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχει γίνει, αν και μελλοντικά τίποτα δε μπορεί να αποκλεισθεί.

Επιμέλεια: Γιώργος Σολάρης

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares