Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2012 20:15

Συλλυπητήριες επιστολές για τον χαμό του Πέτρου Ρούσσου

penthos

Ο Αθλητικός Όμιλος Πάγου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αντιπροέδρου της ομάδας μας Χρήστου Ρούσσου, για τον πρόωρο χαμό του πατέρα του.

Το Δ.Σ. του Α.Σ.ΑΙΑΣ(AJAX) ΣΥΡΟΥ:  "Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αντιπροέδρου του Α.Ο. Πάγου κ. Ρούσσου για τον απροσδόκητο θάνατο του πατέρα του".

Το Δ.Σ του , οι προπονητές και οι αθλητές του Παμμηλιακού Α.Σ. στέλνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον αντιπρόεδρο της ομάδας του ΑΟ Πάγου Χρήστου Ρούσσου και την οικογένεια του για τον πρόωρο χαμό του πατέρα του Πέτρου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Το Δ.Σ του Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ και όλη η ομάδα αποστέλλουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του πατέρα του αντιπρόεδρου του Α.Ο. ΠΑΓΟΥ.

Η διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ αλλά και σύσσωμη η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια, για τον χαμό του Πέτρου Ρούσου, πατέρα του Αντιπροέδρου του ΑΟ Πάγου. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

 Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΥ και σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας μας, θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήριά του, στους οικείους αλλά και στον ΑΟ Πάγου, για τον πρόωρο χαμό του Πέτρου Ρούσσου.

Το sportcyclades.gr, θέλει να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Πέτρου Ρούσσου.

Το άρθρο θα ανανεώνετε, σε κάθε επιστολή που λαμβάνουμε.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares