Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 11:01

Μάριος Γαλανός: Ελπίζουμε και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Γιάννη Βρούτση

Με κομβικό ρόλο στην οργάνωση της ιστορικής επίσκεψης του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση στο νησί της Σαντορίνης, ο Μάριος Γαλανός έχει κάθε λόγω αν είναι ικανοποιημένος από την μεγάλη ανταπόκριση του αθλητικού κόσμου του νησιού που έδωσε το βροντερό παρών στη συνάντηση με τον Υπουργό.

432468675 3704083606536479 8364567667864049855 n

Ο Μάριος Γαλανός ήταν εκείνος που υποδέχτηκε τον Γιάννη Βρούτση και τον Πύρρο Δήμα στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, αλλά και αυτός που αθόρυβα εργάστηκε για να ενημερώσει τους παράγοντες της Σαντορίνης συνθέτοντας έτσι ένα δυνατό δίδυμο με τον Ανδρέα Πατηνιώτη, που επίσης φρόντισε έτσι ώστε όλα να λειτουργήσουν άψογα.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, με ανάρτηση του, ο Μάριος Γαλανός τόνισε την ικανοποίηση του, αλλά και τις ευχαριστίες του.

430484112 3704083623203144 4554491536412687668 n

Αναλυτικά:

Με επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού αθλητισμού κο Βρούτσης Ιωάννης στη Σαντορίνη, με σκοπό την ενημέρωση των αθλητικών σωματίων και του αθλητικού κόσμου σχετικά με τις αλλαγές και βελτιώσεις που πρόκειται να επιφέρει στον αθλητικό χώρο.

Στην εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του ο Πύρρος Δήμας τετράκις χρυσός Ολυμπιονίκης της άρση βαρών.

Για πρώτη φορά υπουργός αθλητισμού επισκέφτηκε το νησί μας και σε ανοιχτή συζήτηση με παράγοντες του νησιού μας όπως ο βουλευτής Κυκλάδων κ Markos Kafouros ο δήμαρχος Θήρας κΝίκος Ζώρζος, ο δήμαρχος Φολεγάνδρου κ Μαρινακης ,ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θήρας ΜΑΝΟΛΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ , οι αντιδήμαρχοι Θηρας κ Νίκος Καμπουράκης και κ Κατσιπης, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, η κFotini Kountouri ο Προεδρος της τοπικής της ΝΔ κ Giorgos Pelekanos την κα Irini Valsamaki μέλος της ΔΕΕΠ Κυκλάδων ΝΔ και τα μέλη κIoannis Markozanes,Γιωργος Συνολακης, Μαρία Ζαμπέλη,Labros Katsipis,Kolias Katsipis τον διοικητή υποδιεύθυνσης Θήρας κGiorgos Chatzimoutoukis,Πρόεδροι και μέλη αθλητικών σωματίων ,το μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κυκλάδων και αντιπρόεδρο της Γεωθήρα ΜΑΕ - Geothira κ Xaris Sarris καθώς αθλητών και ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό,εθεσε τα θεμέλια μιας πρωτοφανής συνεργασίας για την καλύτερη επίλυση προβλημάτων που μαστίζουν τον χώρο αυτό.

Λόγω υποχρεώσεων εκτός νησιού την εκδήλωση χαιρέτησαν με επιστολή η Επαρχος Θήρας κ Ioulia Karamolegkou και αντιπεριφερειάρχης υγείας κΔαρζεντας Χαραλαμπος.

Στην ομιλία του μας ανέλυσε την θέσπιση της νησιωτικότητας στον αθλητισμό και μας παρουσίασε τους βασικούς πυλώνες που θα κινηθεί για την βελτίωση και την εξυγίανση του αθλητισμού. Έβαλε σαν προτεραιότητα την ασφάλεια και την οργάνωση σε θέματα που μαστίζουν τον χώρο για πολλές δεκαετίες. Ακόμα προτρέπει όλους τους βασικούς παράγοντες να στείλουν εισηγήσεις για προβληματισμούς αλλά και λύσεις σε θέματα που συναντούν στην καθημερινότητά τους για να τεθούν υπόψιν στην τελική διαμόρφωση των αποφάσεων.

Στο τέλος δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να θέσουν ερωτήματα και προβληματισμούς στον υπουργό και να εξελιχθεί μια ωραία συζήτηση γύρο από θέματα του αθλητισμού που βασανίζουν την Σαντορίνη. Ευχαριστούμε τον υπουργό που με τέτοιες πρωτοβουλίες μας δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουμε κι εμείς στην διαμόρφωση αποφάσεων που αφορούν τον αθλητικό κόσμο και τα παιδιά μας, ελπίζουμε αυτο το παράδειγμα να το ακολουθήσουν κι άλλοι.

Κλείνοντας νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω το κ Andreas Patiniotis αντιπρόεδρο του A.O ΘΗΡΑΣ, μέλος του Δ.Σ του ΟΑΚΑ ,της Santorini Hoteliers Association - Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και όλοι την οικογένεια Πατηνιωτη για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση όλης αυτής της εκδήλωσης καθώς όλα μέσα μαζικής ενημερώσεις που κάλυψαν την εκδήλωση τον κ. Panagiotis Mitilineos,Georgia Diela,Tatiana Savvidou@rizos,Σπύρος Μάκαρης.

Με εκτίμηση

Μαριος Γαλανος

Αντιπρόεδρος Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Κυκλάδων

Αν Μέλος του Δ.Σ Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού

Μέλος επιτροπης Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων

Μέλος Δ.Σ επιτροπής κ Συμμόρφωσις της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο)

Παρατηρητης Αγώνων ποδοσφαίρου

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares