Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 08:27

ΕΚΤΑΚΤΟ: Γεμίζουν τα ταμεία των συλλόγων με 50% αύξηση των χρημάτων

Λεφτά στους λογαριασμούς τους και μάλιστα αυξημένα 50% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια θα δουν στους λογαριασμούς τους οι Αθλητικοί Σύλλογοι των Κυκλάδων την Δευτέρα 11 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης υπέγραψε την πληρωμή της κατανομής των κερδών του στοιχήματος ύψους 21εκ€ που θα κατανεμηθεί σε 6508 αθλητικά σωματεία, ενώ παράλληλα για πρώτη φορά θα γίνει εφαρμογή του κριτηρίου της νησιωτικότητας, το οποίο έχει θεσπίσει ο Κυκλαδίτης Υπουργός και θα αποφέρει αύξηση 50% στην επιχορήγηση των συλλόγων από τα νησιά.

Ακόμα μία σημαντική εξέλιξη έχει να κάνει με το γεγονός, ότι για πρώτη φορά φέτος υπάρχει ειδική μέριμνα για τα νησιά μέχρι 3100 κατοίκους.

Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί εκτενέστερα στη σημερινή συνάντηση του Υπουργού Γιάννη Βρούτση με τους Αθλητικούς Συλλόγους της Σαντορίνης, μαζί με άλλα θέματα που έχουν ήδη δρομολογηθεί και αφορούν την νησιωτικότητα, τον νέο αθλητικό νόμο και την αθλητική πλατφόρμα ''e-Kouros'' που για πρώτη φορά θα παρέχει πλήρη ψηφιοποίηση, βάζοντας σε τάξη τον Ελληνικό Αθλητισμό.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares