Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 10:59

Είπε ''ΝΑΙ'' στο αίτημα Κωβαίου και αναβαθμίζει τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κουφονήσι ο Γιάννης Βρούτσης

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, που επί των ημερών του η Νησιωτικότητα απόκτησε εφαρμογή μέσω της αναγνώρισης της ως έξτρα κριτήριο οικονομικής στήριξης στους συλλόγους της νησιωτικής Ελλάδας, προχωράει πλέον και στις άμεσες ενέργειές που έχουν ως στόχο παρεμβάσεις σε παραμελημένες επί σειρά ετών αθλητικές εγκαταστάσεις.

Σε πρόσφατη συνάντηση εργασίας που είχε ο Υπουργός με τον Δήμαρχο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Αντιδημάρχους τέθηκε το θέμα των εγκαταστάσεων στο Κουφονήσι, οι οποίες χρήζουν άμεσης αποκατάστασης.

LIANOS VROUTSIS

Ως Κυκλαδίτης Βουλευτής που κυριολεκτικά γνωρίζει τα νησιά από άκρη σε άκρη, ο Γιάννης Βρούτσης είχε ιδία γνώση σχετικά με την κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Κουφονήσι και με άμεσες ενέργειες του εξασφάλισε ένα ποσό της τάξης των 35.000€ προκειμένου να εκτελεστεί άμεσα το έργο της συντήρησης - αναβάθμισης. 

Η ικανοποίηση που απορρέει από την έμπρακτη στήριξη του Υπουργού Γιάννη Βρούτση στα θέματα που αφορούν τον αθλητισμό στα νησιά είναι διάχυτη στους συλλόγους και τους θεσμικούς παράγοντες, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι επιτέλους έχουν απέναντι τους έναν άνθρωπο πρόθυμο να ακούσει τα προβλήματα και να δώσει λύσεις όπου αυτό είναι δυνατόν.

Όπως είναι φυσικό, η είδηση της άμεσης θετικής ανταπόκρισης του Υπουργού στο αίτημα του έφερε αίσθημα ικανοποίησης και στον Αντιδήμαρχο Κουφονησίων, κ. Αντώνη Κωβαίο, ο οποίος με ανάρτηση του αναφέρει σχετικά:

Βρούτσης Ιωάννης Νησιωτικότητα στην πράξη.

Μετά την θέσπιση για πρώτη φορά της νησιωτικότητας ως κριτήριο διάθεσης των οικονομικών πόρων στον αθλητισμό, με αποτέλεσμα την κατά 50% προσαυξημένη χρηματοδότηση στα νησιωτικά σωματεία, ο πατριώτης μας Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης στηρίζει με μια νέα απόφαση τον αθλητισμό στις Κυκλάδες.

Σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήσαμε στο Υπουργείο Αθλητισμού με τον Δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Νίκο Πολυκρέτη, τον αντιδήμαρχο πολιτισμού Βασίλη Φλεριανό, τον Αντιδήμαρχο Κουφονησίων Αντώνη Κωβαίο παρουσία του Υπουργού Αθλητισμού, συνεργατών του και υπηρεσιακών παραγόντων, τέθηκε η αναγκαιότητα συντήρησης - αναβάθμισης των εγκαταστάσεων της υποδομής Αθλητισμού και Πολιτισμού των Κουφονησίων.

Ο αξιότιμος υπουργός μας ανταποκρίθηκε άμεσα αποφασίζοντας την ικανοποίηση του αιτήματος μας που θα συμβάλει καθοριστικά στην συντήρηση - βελτίωση της υποδομής και στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού στα Κουφονήσια ιδιαίτερα για τη νέα γενιά του νησιού μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Κυκλαδίτη Υπουργό Αθλητισμού Ioannis Vroutsis που είναι πάντοτε δίπλα μας στηρίζοντας έμπρακτα τα νησιά μας.

koufonisi gipedo01

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares