Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 16:20

Βαρύ το πένθος στη Νάξο για την απώλεια του αγαπημένου Καθηγητή, φίλου του αθλητισμού, Δημήτρη Ονάσογλου 

Ένα πέπλο πένθους έχει σκεπάσει τη Νάξο, καθώς ολόκληρη η κοινωνία του νησιού θρηνεί για την μεγάλη απώλεια του Καθηγητή - Δασκάλου, Δημήτρη Ονάσογλου.

Ο Καθηγητής μας, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή συγκλονίζοντας, όχι μόνο την κοινωνία του νησιού, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, έχοντας διδάξει χιλιάδες μαθητές, αλλά και τον αθλητικό κόσμο, όπου ήταν γνωστός για το πάθος του και την αγάπη του, ιδιαίτερα για το μπάσκετ.

Ένα πάθος το οποίο μεταλαμπάδευσε και στα παιδιά του. Τον Γιώργο, που σήμερα είναι ο πρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων και φυσικά τον Μάριο, που είναι προπονητής και τους δύο να αποτελούν δύο άτομα αγαπητά επίσης στην κοινωνία του νησιού και όχι μόνο.  

Πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι όλοι μας και θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν μεγάλο Δάσκαλο που μας έχει διδάξει πολλά πράγματα. Η θέση του εκεί μπροστά από τα δημοσιογραφικά όπου συνήθιζε να κάθετε στους αγώνες θα μαγνητίζει τα βλέμματα μας και θα ξυπνά πάντα αναμνήσεις γι αυτόν τον καλό άνθρωπο που έφυγε νωρίς και απρόσμενα από κοντά μας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του. Ευχόμαστε στον Γιώργο και τον Μάριο να τον θυμούνται πάντα με αγάπη και το ίδιο χαμόγελο που έχουν στη φωτογραφία.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΚ

Από χθες η οικογένεια του Πανναξιακού μας είναι ακόμα πιο φτωχή!
Πιο φτωχή γιατί έχασε έναν άνθρωπο που την ακολουθούσε πάντα και παντού!
Εναν άνθρωπο που βρισκόταν σε κάθε τέλος κάθε αγώνα όλων των ηλικιών να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των αθλητών μας, με ένα πλατύ χαμόγελο ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Έναν άνθρωπο που βρισκόταν όλα τα χρόνια κοντά σε όλα τα τμήματα του Πανναξιακού μας με ενεργή συμμετοχή!
Πιο φτωχή και η Ναξιακή κοινωνία που χάνει ένα άξιο και δραστήριο μέλος της!
Έναν καλό άνθρωπο, οικογενειάρχη, σύζυγο, πατέρα, καθηγητή!
Το Δ.Σ. του Πανναξιακου ΑΟΚ θέλει να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια Ονάσογλου, στην συζυγο του κ. Ελένη, τον πρόεδρο μας στην ΕΣΚΚ Γιώργο και τον προπονητη μας των αναπτυξιακων τμημάτων Μάριο για την απώλεια του αγαπημένου τους συζύγου και πατέρα.
Οι άνθρωποι φεύγουν μόνο όταν ξεχνιούνται και εμείς το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν μπορούμε να ξεχάσουμε έναν άνθρωπο που ήταν πάντα στο πλευρό μας, συμπαραστάτης μας!
Κ. Δημήτρη μας την έκανες κάπως ξαφνικά, κάπως νωρίς για το μεγάλο ταξίδι!
Εμείς όμως σαν Πανναξιακός δεν ξεχνάμε!
Ξέρουμε να τιμούμε την μνήμη των ανθρώπων που μας τίμησαν!
Αιώνια σου η μνήμη κ. Δημήτρη!

Παμμηλιακός

Σύσσωμο του Δ.Σ. του Παμμηλιακού Α.Σ. εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, Γιώργο Ονάσογλου για την απώλεια του πατέρα του Δημήτρη.

Θερμά συλλυπητήρια στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και στους οικείους για την μεγάλη και ξαφνική απώλεια του αγαπημένου τους ανθρώπου.

Μαρπησσαϊκός

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του στον πρόεδρο της Ε.Σ.Κ.Κ. Γιώργο Ονάσογλου για τον θάνατο του πατέρα του.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του .

Ποσειδώνας Σαντορίνης

Το Δ.Σ και σύσσωμη η ομάδα του Ποσειδώνα εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ΕΣΚΚ, Γιώργο Ονάσογλου και την οικογένειά του για την απώλεια του πατέρα του, Δημήτρη Ονάσογλου…

ΑΟ ΠΑΡΟΥ 

Ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή του Συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων Γιώργο Ονάσογλου, στον αδελφό του Μάριο Ονάσογλου για την απώλεια του πατέρα τους.. Θερμά Συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους, οικογένεια και μπασκετικές οικογένειες...
Οι θύμησες..είναι η συνέχεια των ανθρώπων μας, που φεύγουν...

ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ

Ο Ερασιτεχνικός Αθλητικός Όμιλος Άρης Σύρου θέλει να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Ονασογλου τον προπονητή του Πανναξιακού κύριο Μάριο Ονασογλου και τον Πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων κύριο Γεώργιο Ονασογλου για την απώλεια του πολυαγαπημένου τους πατέρα και ενός ανθρώπου του αθλητισμού ... Μεγάλη η θλίψη μας , να ζήσετε να τον θυμάστε ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει .

ΕΣΚ Κυκλάδων

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων θέλουμε να εκφράσουμε τη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον πρόεδρο μας Γεώργιο Ονασογλου και στον αδερφό αυτού και προπονητή του Πανναξιακού Μάριο Ονασογλου και σε όλη την οικογένεια για την απώλεια του πατέρα τους Δημητρίου Ονασογλου, ο οποίος υπήρξε το πρότυπο τους και πάντα δίπλα τους στην όλη ενασχόληση τους με την καλαθοσφαίριση . Η σκέψη μας μαζί σας.

ΑΟ Μυκόνου 

Τα συλληπητηρια ολων μας στον Πρόεδρο της ΕΣΚΚ κ.Γιωργο Ονάσογλου και την οικογένεια του για την μεγάλη απωλεια τους.
Εκ του ΔΣ του ΑΟ Μυκονου BC .

Η ανακοίνωση του ΑΠΑΣ τα Φανάρια 

Το Δ.Σ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ΕΣΚΚ, Γιώργο Ονάσογλου, στον αδελφό του Μάριο, στην οικογένεια και στους οικείους τους, για την απώλεια του πατέρα τους, Δημήτρη Ονάσογλου…
Ο Γιώργος είτε φορώντας την φανέλα της ομάδας μας είτε αποτελώντας μέλος του συμβουλίου της και ο Μάριος ως παίκτης, προπονητής της Ακαδημίας και του ανδρικού τμήματος υπηρέτησαν με προσήλωση τον ΑΠ.Α.Σ, συμβάλλοντας στην καθιέρωσή του σε έναν από τους σημαντικότερους συλλόγους καλαθοσφαίρισης! Ο Δημήτρης Ονάσογλου ήταν εκεί παρακολουθώντας κάθε βήμα σε αυτή την πορεία! Με την αναλυτική του ματιά μας συμβούλευε και μας παρότρυνε να συνεχίσουμε! Ήταν εκεί στους αγώνες των αναπτυξιακών τμημάτων, των ανδρών, σε κάθε μας εκδήλωση…
Πάντα με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο…
Υπήρξε άξιος πατέρας, σύζυγος και καθηγητής πολλών από εμάς… Θα τον θυμόμαστε με αγάπη!
Γιώργο, Μάριε και κυρία Ελενη, σας ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη…

ΑΟ Ερμούπολης

Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη και οι αθλητές του Ομίλου, εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήρια, στον Πρόεδρο της ΕΣΚΚ Γεώργιο Ονάσογλου και στην οικογένειά του, για την πρόωρη απώλεια του πατέρα του Δημήτρη.

Του ευχόμαστε κουράγιο για το μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό που έχει να αντιμετωπίσει.

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μάρκος Φρέρης Δημήτρης Κοσμάς

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares