Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 22:03

«Συνάντηση Εκπροσώπων του Δήμου Θήρας με εκπροσώπους τη Π.Ο Μουάτάι»

Την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μία συνάντηση γνωριμίας με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάτάι είχαν ο κ. Ζώτος Νίκος και ο κ. Κατσίπης Αντώνης ως εκπρόσωποι του Δήμου Θήρας στο περιθώριο του Σεμιναρίου Muaythai και Αξιολόγησης Βαθμών (Khan) που διοργανώθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Κλειστού Γυμναστηρίου Σαντορίνης από τον «Α.Σ Βασιλιάς Θήρας».

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Ομοσπονδιακός Προπονητής & Προπονητής του «Α.Σ Βασιλιάς Θήρας» κ. Καραμολέγκος Αρτέμης, ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Λιγνός Μάρκος, ενώ την Π.Ο Μουάιτάι εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παπαδόπουλος Ιωάννης και οι κ.κ Γκίτσας Θεόδωρος, Κυδωνάκης Νικηφόρος και Περγιάλης Γιώργος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, συζητήθηκαν η διεξαγωγή του «Διασυλλογικού Κυπέλλου Αιγαίου» στο Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης στο ερχόμενο διάστημα, αλλά και οι τρόποι συνεργασίας των δύο πλευρών προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το άθλημα του Μουάιτάι στο νησί.Ο

Δήμος Θήρας γνωρίζοντας τα οφέλη που προκύπτουν για την τοπική κοινωνία, στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια που πραγματοποιείται με γνώμονα την ανάπτυξη του αθλητισμού στη Σαντορίνη, ενισχύοντας παράλληλα τη συνεργασία του με όλους τους φορείς.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares