Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 01:50

Άναψαν τα φώτα στο γήπεδο ''Γιάγκος Γρατσίας'' [vid]

Περεταίρω αναβαθμισμένο είναι από χθες (8/8) το γήπεδο του Φιλωτίου, ''Γιάγκος Γρατσίας'' καθώς ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των νέων πυλώνων φωτισμού οι οποίοι μάλιστα άναψαν δοκιμαστικά με την παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων, κυρίας Ευδοκίας Κατσάνη που βρίσκεται σταθερά δίπλα στους συλλόγους του νησιού και τις ανάγκες τους.

Ήταν ένα έργο που το είχε μεγάλη ανάγκη η νεολαία του χωριού και ο ΑΜΣ Φιλωτίου, που πλέον θα μπορεί να διευρύνει τις προπονήσεις του και τις βραδινές ώρες.

Το αίτημα είχε μεταφερθεί από τον ΑΜΣ Φιλωτίου στην κ. Κατσάνη και εκείνη με την σειρά της το μεταβίβασε στην Περιφέρεια, όπου μετά από συντονισμένες κινήσεις έγινε γρήγορα πράξη.

Η ανάρτηση της κα. Κατσάνη και το βίντεο τη στιγμή που άναψαν τα φώτα:

Η πολιτική που αγαπάω να ασχολούμαι!
Η πολιτική που με κάνει υπερήφανη να ασχολούμαι!
Η πολιτική που υπηρετεί τους πολίτες!
Σήμερα στο Φιλώτι μας, ένα πάγιο αίτημα για τη νεολαία του χωριού μας, ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου του ΑΜΣ Φιλωτίου που θα δώσει την πολυπόθητη επέκταση της χρήσης του γηπέδου έγινε πράξη!
Ένα αίτημα που μου είχε μεταφέρει ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ομάδας του χωριού μας ικανοποιήθηκε και έτσι άλλος ένας αθλητικός χώρος με την σφραγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου γίνεται πλήρες λειτουργικός με την ολοκλήρωση του έργου μας!
Άλλη μια δέσμευση που τηρήθηκε απέναντι στους συμπολίτες μας, από μια Περιφερειακή Αρχή που υπηρετεί τον τόπο και τους πολίτες του!
Ευδοκία Κατσάνη
________________________________
Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων

 

 

 

Άναψαν τα φώτα των νέων πυλώνων στο γήπεδο του Φιλωτίου. Eudokia Katsani ΑΜΣ Φιλωτίου ''Ο Ζευς'' Kalkanis Dimitris Eugenia Tsafou Dimitris Imellos Despoina Rafioy #amsfilotiou #filoti

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares