Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 01:18

Με μία λαμπρή γιορτή σε οικογενειακό κλίμα και ένα όμορφο κορεό έκλεισε η χρονιά στον ΑΟ Πάρου

Με μία λαμπρή τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου Ποδοσφαίρου, έκλεισε η χρονιά για τον ΑΟ Πάρου.

Σύσσωμη η διοίκηση υποδέχτηκε περισσότερους από 200 αθλητές που έχει στα τμήματα του (Μπάσκετ, Στίβος, Βόλεϊ και ποδόσφαιρο), αλλά και πολλούς γονείς που συνέβαλλαν από την πλευρά τους τα μέγιστα για να πραγματοποιηθεί η όμορφη γιορτή.

Ο πλούσιος μπουφές με σπιτικά φαγητά, τα σουβλάκια, τα κεράσματα και το παιχνίδι για τα παιδιά συνέθεσαν ένα γιορτινό σκηνικό, επιβεβαιώνοντας το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο.

Το κλείσιμο της χρονιάς βρήκε τους διοικούντες του ΑΟ Πάρου σαφέστατα ικανοποιημένους μετά από μία απαιτητική χρονιά.

Ο πρόεδρος, Νίκος Σαρρής από την πλευρά του σε δήλωση που παραχώρησε στο sportcyclades, δεν λησμόνησε να ευχαριστήσει όσους στήριξαν τη φετινή προσπάθεια. Αναλυτικά είπε::

«Θέλω να ευχαριστήσω του γονείς, τα παιδιά, τους προπονητές και το ΔΣ του συλλόγου μας, που έχουν κάνει τα πάντα τη τελευταία διετία για τον ΑΟ Πάρου.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας, οι οποίοι είναι πολλοί και έχουν προσφέρει σημαντική στήριξη σε όλες τις δράσεις και τα αθλήματα του συλλόγου. 

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα τμήματα μας, τους αθλητές και τους προπονητές τους για την εικόνα που παρουσίασαν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Τέλος, ευχαριστούμε τον Δήμο Πάρου και τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη συνεχή στήριξη που παρέχουν στον σύλλογο μας».

Στη διάρκεια της γιορτής, οι άνθρωποι του ΑΟ Πάρου οργάνωσαν ένα όμορφο κορεό, όπου οι μικροί αθλητές σχημάτισαν τα αρχικά ΑΟΠ (ΑΟ Πάρου), με την εναέρια λήψη να χαρίζει μία πολύ εντυπωσιακή εικόνα. Δείτε την:

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares