Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 00:18

Δήμαρχος Ίου: Με χαρά ακούσαμε την δέσμευση Λεονταριτη για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής του τουρνουά Beach Volley «Open Ios Luxurios Grand Slam» στην παραλία Μυλοπότα από 18-21 Ιουνίου 2021, πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στον νησί της Ίου ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λεονταρίτης, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως συνδιοργανώτρια αρχή.

Κατά την επίσκεψή του στην Ίο, ο κ. Λεονταρίτης μετείχε σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο κ. Γκίκα Δ. Γκίκα, τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στυλιανό Παξιμαδά και τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Ζακχαίο, κατά την διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για μία σειρά από ζητήματα, όπως:
· Χρηματοδότηση κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου
· Επισκευή, συντήρηση και ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων
· Έργα οδοποιίας, και
· Χρηματοδότηση κατασκευής βιολογικού καθαρισμού σφαγείου.

Κατά την διάρκεια αυτής της σύσκεψης, επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Ιητών αλλά και – για μία ακόμη φορά – η αμέριστη συμπαράσταση του κ. Λεονταρίτη στον Δήμο και τους κατοίκους της Ίου, εκδήλωση της οποίας υπήρξε η διαβεβαίωσή του για την υλοποίηση ενός έργου πνοής στο νησί: την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου.

Ο Δήμαρχος Ιητών κ. Γκίκας Δ. Γκίκας δήλωσε σχετικά: «Μας τιμά η επίσκεψη του κ. Λεονταρίτη στο νησί και η συμμετοχή του σε σύσκεψη σχετικά με θέματα που μας αφορούν. Με ιδιαίτερη χαρά ακούσαμε τις δηλώσεις του για την υλοποίηση κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου και οφείλουμε, πέρα από τις ευχαριστίες μας, να αναγνωρίσουμε την συνέπεια λόγων και έργων που διακρίνουν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αλλά και του κ. Λεονταρίτη προσωπικά, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύεται συμπαραστάτης μας. Ευχαριστούμε και πάλι».

Ίος 21/06/2021

Ο Δήμαρχος Ιητών

Γκίκας Δ. Γκίκας

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares