Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 15:56

Παμμηλιακός: Μένουμε σπίτι και εκφραζόμαστε γραπτώς ή ζωγραφίζοντας

Ο Παμμηλιακός εναρμονίζει πλήρως τη λειτουργία του με το ''Μένουμε στο σπίτι'' δίνοντας για ακόμη μία φορά τη δυνατότητα στους μικρούς αθλητές του να εκφράσουν αυτά που νιώθουν με έναν διαφορετικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος παροτρύνει τους αθλητές όλων των τμημάτων να αποτυπώσουν, γραπτώς ή με ζωγραφική τα συναισθήματα τους για την αποχή τους από τις αθλητικές δραστηριότητες λόγω του κορονοϊού.

Στη συνέχεια, το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα αξιοποιηθεί μάσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η σχετική ανακοίνωση: 

Μένουμε σπίτι και ζωγραφίζουμε αυτό που μας λείπει

Ο Παμμηλιακός Α.Σ. στοχεύοντας στην δημιουργία πρόσθετου κινήτρου για περιορισμό των εξωτερικών δραστηριοτήτων, καλεί ΟΛΟΥΣ τους αθλητές του, κάθε ηλικίας, να ζωγραφίσουν ή να εκφράσουν γραπτώς τις απόψεις τους για όλες τις αλλαγές που έφερε ο κορωνοϊός στη ζωή μας, αναγκάζοντάς τους να μείνουν μακριά από τον αθλητισμό.

Με τα έργα που θα συγκεντρωθούν, ο Σύλλογος θα φτιάξει ένα λεύκωμα. Τα πρωτότυπα έργα είναι αναγκαίο να κρατηθούν για να κατατεθούν στα γραφεία του Συλλόγου όταν περάσει η «μπόρα».

Ο διαγωνισμός αρχίζει επίσημα την Δευτέρα 13 Απριλίου και λήγει την Πέμπτη 30 Απριλίου.

Τα έργα των παιδιών θα στέλνονται με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (παρακαλούμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα αρχείου εικόνας) με θέμα «Μένουμε Σπίτι», ενώ στα σχόλια θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του παιδιού.

Τα έργα των παιδιών θα δημοσιεύονται και στο site του Συλλόγου εν καιρώ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares