Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 12:35

Πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση της Μητρόπολης που ήταν αφιερωμένη στον Πανναξιακό Α.Ο. [pics-vid]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος Πέμπτη 2-1-2020 το απόγευμα στην Αίθουσα εκδηλώσεων «Ιάκωβος Καμπανέλλης» του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, η καθιερωμένη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας προς τιμήν των νεοεισαχθέντων στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, αποφοίτων των Λυκείων της νήσου Νάξου κατά το έτος 2019.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον «ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ» με την ευκαιρία συμπληρώσεως 60 χρόνων από την ίδρυσή του. Αφού πραγματοποιήθηκε σχετική ομιλία από τον κ. Μιχάλη Αγγελή, Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε προβολή βίντεο με την ιστορία της ομάδας από ιδρύσεώς της έως σήμερα.

Επίσης τον Πανναξιακό εκπροσώπησαν οι: Βασίλης Φλεριανός, Γιάννης Παραβατός, Μάριος Τσεσμελής, Μάριος Βασαλάκης και Μιχάλης Χαμηλοθώρης, οι οποίοι εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους προς τον Σεβασμιώτατο που αφιέρωσε την εκδήλωση στην ομάδα του προσέφεραν μία φανέλα του Πανναξιακού και επιτραπέζια ημερολόγια του 2020.

Στην εκδήλωση απηύθηναν χαιρετισμούς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος, ο Δήμαρχος Νάξου και μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρης Λιανός, ο Υποδιευθυντής του Γενικού Λυκείου Νάξου κ. Στέφανος Γιαμπουράς, ο Καθηγητής κ. Ηλίας Ορφανός, Διευθυντής της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων ως εκπρόσωπος του ΕΠΑ.Λ Νάξου και ως εκπρόσωπος των επιτυχόντων ο κ. Ιωάννης Ρώτας, πρωτοετής φοιτητής του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα και στο τέλος την διένειμε μαζί με τους επαίνους και αναμνηστικά δώρα στους επιτυχόντες. Υπήρχε μεγάλη συμμετοχή φοιτητών - φοιτητριών και συγγενών προς τους οποίους παρετέθη λιτή δεξίωση.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο του Naxos TV

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares