Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 02:04

ΑΟΦ ολεεε θα τρελαθώ άμα μου φτιάξουνε και γήπεδο κλειστό... [vid]

Η μεγάλη επιτυχία του τμήματος Παγκορασίδων Βόλεϊ του ΑΜΣ Φιλωτίου έφερε και πάλι στην επιφάνεια την επιτακτική ανάγκη της κατασκευής ενός κλειστού γυμναστηρίου στην ορεινή Νάξο.

«Άστεγες Βασίλισσες», έτσι θα μπορούσε  κάλλιστα κάποιος να αποκαλέσει τα κορίτσια της ομάδας του ΑΜΣ Φιλωτίου, αφού οι προπονήσεις της ομάδας είναι ελλιπείς, λόγω του φορτωμένου ωραρίου του Κλειστού ''Δ. περιστεράκη'', πράγμα που έχει καυτηριαστεί πολλές φορές και από τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Δερμάτη.

Πλέον οι απαιτήσεις και οι στόχοι του συλλόγου, γίνονται περισσότερο απαιτητικοί και κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει το υψηλό επίπεδο δουλειάς που γίνεται στα τμήματα του βόλεϊ, με τον αριθμό των παιδιών να αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά.

Κοινή απαίτηση, όμως αποτελεί πλέον και η κατασκευή ενός κλειστού γυμναστηρίου, που μέχρι σήμερα έχει ακουστεί πολλές φορές, αλλά επίσημα δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να μαρτυρά ότι βρισκόμαστε κοντά στην υλοποίηση του ονείρου για πολλούς ανθρώπους στην ορεινή Νάξο.

Και... κάπου εδώ μπαίνουν οι φίλοι του ΑΜΣ Φιλωτίου και οι γονείς μπροστά, απαιτώντας την κατασκευή του έργου!

Αυτό εκφράστηκε μάλιστα με ένα όμορφο σύνθημα που ακούστηκε ρυθμικά στις εξέδρες του γηπέδου, στο πλαίσιο της συνάντησης ΑΜΣ Φιλωτίου - παναθηναϊκός για το Αναπτυξιακό Τουρνουά Παγκορασίδων...Με μία φωνή ''ΑΟΦ ολεεε θα τρελαθώ άμα μου φτιάξουνε και γήπεδο κλειστό''... δείτε το σχετικό βίντεο:

 

DSC_0312gfsgd_cc673.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares