Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 10:55

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την αποκατάσταση της β' αίθουσας του Δ. Βικέλας

Ένα πρόβλημα που χρονίζει και έχει να κάνει με την εισροή υδάτων στην β΄κλειστή αίθουσα του Δ. Βικέλας της Σύρου, αλλά και τη γενικότερη κατάσταση που έχει περιέλθει το γήπεδο, τείνει να λυθεί καθώς όπως γνωστοποιήθηκε από τον δήμο Σύρου - Ερμούπολης, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το έργο της αποκατάστασης.

Η ανακοίνωση του δήμου Σύρου - Ερμούπολης:

Με μεγάλη ικανοποίηση χαιρετίζουμε την έγκριση της χρηματοδότησης από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση για την επισκευή, αναβάθμιση και βελτίωση της στατικής επάρκειας της Β΄ Κλειστής Αίθουσας του Αθλητικού Κέντρου «Δημήτριος Βικέλας», με το ποσό των 250.000 €, από το «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας», που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Υπενθυμίζουμε ότι η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών είχε ήδη ολοκληρώσει τη διαδικασία νομιμοποίησης της Β’ Κλειστής Αίθουσας, που αποτελούσε απαραίτητη προϋπόθεση για την αδειοδότηση λειτουργίας του χώρου. Εν συνεχεία, είχε εκπονήσει μελέτη στατικής επάρκειας, η οποία προβλέπει την ενίσχυση του μεταλλικού φέροντα οργανισμού της αίθουσας, έτσι ώστε να εναρμονίζεται με την κείμενη νομοθεσία, να πληροί τις προϋποθέσεις για την αδειοδότηση λειτουργίας της και να ικανοποιεί τους σύγχρονους Ευρωκώδικες και τον νέο Αντισεισμικό Κανονισμό.

Η άκρως θετική αυτή εξέλιξη αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των συνεχών προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής, από την ανάληψη της θητείας της, για την αναβάθμιση και συντήρηση των αθλητικών υποδομών του νησιού μας.

Γραφείο Επικοινωνίας

Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares