Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 21:41

''ΤΣΙΚΝΟΤΕΤΑΡΤΗ'' για τον Αστέρα Τραγαίας και τον ΠΑΣ Νάξου

«Αυτό θα έπρεπε να γίνεται μετά από κάθε αγώνα»… ήτα η κοινή ευχή όλων που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αγερσανίου  μετά την γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι διοικήσεις του Αστέρα Τραγαίας και του ΠΑΣ Νάξου μετά το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και βρήκε νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα με 3-1.

Οι φουφούδες πήραν φωτιά και το περιβάλλον γέμισε μυρωδιές το απόγευμα στο γήπεδο του Αγερσανίου, σε μία έκπληξη που συνάδει με αυτές τις γιορτινές μέρες και οι Ναξιώτες ξέρουν καλά πώς να τις γλεντούν!

Τι κι αν η Τσκνοπέμπτη είναι αύριο; Ο κόσμος και οι αθλητές των δύο ομάδων απόλαυσαν άφθονα ψητά, κρασί και αναψυκτικά στο αυτοσχέδιο μπάρμπεκιου που διοργανώθηκε από τους ανθρώπους των δύο συλλόγων που έδειξαν πως υπάρχει και μία διαφορετική ματιά για το ποδόσφαιρο… και έφεραν την παράδοση του τσικνίσματος μία μέρα νωρίτερα!

Η Νάξος που τιμά την παράδοση αυτές τις μέρες γιορτάζει και γλεντάει σε κάθε άκρη της και αυτό φυσικά μεταφέρθηκε και σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, με τα δύο σωματεία να δείχνουν ότι μια απλή συνεννόηση μπορεί να υλοποιήσει  πρωτότυπες πρωτοβουλίες!Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες… και του χρόνου! 

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares