Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 13:33

''Φως στο τούνελ'' τη τελευταία στιγμή για τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Φως στο ατελείωτο τούνελ του Πανναξιακού άρχισε να διαφαίνεται έστω και οριακά, καθώς απόψε το βράδυ στις 00:00 εκπνέει η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής στην Α1 Γυναικών.

Συγκεκριμένα πριν λίγο ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό καφέ της Νάξου και έγινε έπειτα από πρωτοβουλία μιας ομάδας απλών φιλάθλων. 

Με τρία μέλη της διοίκησης να είναι παρόντα, τα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας μίλησαν σε πολύ καλό κλίμα αναζητώντας να βρεθεί μία λύση έστω και την ύστατη στιγμή.

Χωρίς να αναφέρουμε ονόματα (προς το παρόν) για ευνόητους λόγους, μεταφέρουμε τα όσα αποφασίστηκαν και είναι τα εξής:

  • Σύσταση ψηφοδελτίου μέχρι απόψε στις 21:00 με κάποια μέλη ήδη να έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.
  • Εάν και εφόσον υπάρχουν υπογεγραμμένες οι υποψηφιότητες να δηλωθεί η Γυναικεία ομάδα στην Α1 Γυναικών.
  • Προκήρυξη εκλογών για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο
  • Διάφορες καινοτόμες δράσεις προκειμένου να εξασφαλιστούν πόροι

Το πλάνο λέει ότι, σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει συμμετοχή της ομάδας στην Α1, με στόχο την παραμονή, ενώ θα δοθεί βάρος στις ακαδημίες, τόσο του μπάσκετ, όσο και του βόλεϊ.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να αναφερθούν περισσότερα, καθώς ο χρόνος πιέζει, με το γενικότερο πάντως κλίμα να είναι θετικό, καθώς μετά από πολύ καιρό φαίνεται να υπάρχει λύση και μάλιστα εφικτή, χωρίς δεσμεύσεις και με γνώμονα τη σωτηρία του συλλόγου.

Οι γονείς των αθλητριών και των αθλητών από τις ακαδημίες του συλλόγου, όπως και οι μπασκετικοί, καλούνται να πλαισιώσουν το νέο Δ.Σ. σε ένα πρότζεκτ ευέλικτο, βατό και άμεσα υγροποιήσιμο, όπου ο καθένας δεν θα πρέπει να ματώσει οικονομικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη υπάρχου μέλη της προηγούμενης διοίκησης, αλλά και επιχειρηματίες που στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να λάβετε την αίτηση υποψηφιότητας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Μπάμπη Ιωσηφίδη 694 227 7998

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares