Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 22:03

Και επίσημα το Heineken Champions Voyage… στη Μύκονο

Όπως γράψαμε και στο προηγούμενο άρθρο μας, η μεγάλη διοργάνωση της Heineken, το HeinekenChampionsVoyageαλλάζει προορισμό και από την Ίμπιζα πάει… στη Μύκονο.

Πιο συγκεκριμένα περισσότεροι από 500 τυχεροί φίλοι του ποδοσφαίρου και της Heineken από όλο τον κόσμο, θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία καθώς θα επιβιβαστούν σε κρουαζιερόπλοιο με το οποίο θα ανακαλύψουν το «Νησί των Ανέμων».

Στη σημερινή εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε η συγκεκριμένη συνεργασία, φορείς του εγχώριου τουρισμού, τόνισαν τα επικοινωνιακά οφέλη που θα προκύψουν για την Ελλάδα και την Μύκονο τα οποία θα είναι τεράστια.

Μάλιστα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος τόνισε πως τα νησιά της περιφέρειας του κάνουν πρωταθλητισμό στον τουρισμό, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως δεν είναι τυχαίο που μια τέτοια δράση θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κούκας, σημείωσε ότι η Μύκονος θα προβάλλει τη θετική εικόνα της χώρας, ενώ από την πλευρά του ο Ανδρέας Στυλιανόπουλος από το ΔΣ του ΣΕΤΕ τόνισε ότι οι 500 επισκέπτες που θα φιλοξενηθούν στο Heineken Champions Voyage θα λάβουν ρόλο πρεσβευτών της χώρας στο εξωτερικό.

Για τα επόμενα τρία χρόνια ξεκινώντας από φέτος, η Heineken, στο πλαίσιο της χορηγίας της στη UEFA, θα προσκαλεί από όλο τον κόσμο εκλεκτούς καλεσμένους προκειμένου να απολαύσουν τον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης εν πλω στις ελληνικές θάλασσες, και να γνωρίσουν από κοντά τις μοναδικές ομορφιές της Μυκόνου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κύριος Ζωούλλης Μηνάς ανέφερε σχετικά με την πρωτοβουλία της εταιρείας: «Κύριο μέλημα μας στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία όλα αυτά τα χρόνια είναι να υποστηρίζομε τις δημιουργικές και καινοτόμες πλευρές της Ελλάδας και να δημιουργούμε δράσεις που οδηγούν στην ανάπτυξη. Εκτός από τις πρωτοβουλίες μας μέσα στη χώρα, ήρθε η στιγμή να στρέψουμε το παγκόσμιο ενδιαφέρον σε έναν από τους πιο σημαντικούς κλάδους της οικονομίας μας, τον τουρισμό. Μέσα από τη δύναμη του σήματος της Heineken διεθνώς, αλλά και της ακτινοβολίας της χορηγικής μας πλατφόρμας στο UEFA Champions League, τοποθετούμε την Ελλάδα στο επίκεντρο ενός παγκόσμιου γεγονότος, προβάλουμε την ελληνική κρουαζιέρα και αναδεικνύουμε τη χώρα μας ως έναν ακόμα πιο ελκυστικό προορισμό για όλους τους ταξιδιώτες. Πιστεύουμε στην Ελλάδα και αυτό το μοιραζόμαστε με τον κόσμο».

heineken.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares