Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 11:10

Με κάθε λαμπρότητα και με κοινό στόχο η πίτα του ΑΟ Σύρου [pics–vid]

Σε μία άψογη εκδήλωση που έγινε χθες το βράδυ στο  γνωστό   κέντρο διασκέδασης  centro  στο  Κέντρο  της  Ερμούπολης ο  Α.Ο Σύρου  έκοψε  την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη  και  η  ομάδα  της Σύρου τιμήθηκε από την παρουσία πλήθους κόσμου, μεταξύ αυτών, του Επισκόπου  Κου  Πέτρου Στεφάνου,  του Δημάρχου Σύρου Ερμούπολης  Κου Γιώργου Μαραγκού,   του Αντιπεριφερειάρχη   Κυκλάδων  Κου Γιώργου Λεονταρίτη  και πολλών άλλων παρισταμένων.

Το παρών επίσης έδωσαν και απεύθυναν χαιρετισμό, η έπαρχος Σαντορίνης  Κα  Θεώνη Λειβαδάρου ,  η  πολιτευτές της ΝΔ  Κα Κατερίνα Μονογυού και  Γιώργος  Βακόνδιος , όπως και ο  Περιφερειακός Σύμβουλος Κος Μάρκος Δαδάος.

Την πίτα ευλόγησε  ο  Μητροπολίτης  Δωρόθεος   Β   παρουσία  και  του  Καθολικού Επισκόπου  Κου  Πέτρου Στεφάνου.

Ο  Πρόεδρος  του Α.Ο Συρου  ο Κος  Γιώργος  Φωσκολος  Ευχήθηκε  καλή  Χρονιά στους  παραβρισκόμενους,  της   Στρατιωτικής  και  Πολιτικής  Ηγεσίας, ενώ ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Ραουζαίος παρουσίασε τους χορηγούς, οι οποίοι βραβεύθηκαν για την προσφορά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο πρόεδρος  κ. Φώσκολος, αφού έκανε ένα μίνι απολογισμό, απευθυνόμενος στον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Βρούτση, ζήτησε τη μείωση του ΦΠΑ στους επαγγελματίες που όπως είπε είναι οι κύριοι «αιμοδότες» των σωματείων και θα πρέπει να ελαφρύνονται για να μπορούν αν προσφέρουν και στον αθλητισμό.

Μίλησαν επίσης, ο Αρχηγός  της  Ομάδας  ο Κυριακός  Μανουδάκης και ο« Αρχιτέκτονας»  Αυτής  της  ομάδας  ο  Κος Γιώργος Ρουσσος.

Η  πιο συγκινητική στιγμή της  βραδιάς αναμφισβήτητα ήταν η βράβευση  του  Κου  Αντώνη Φωσκολου, που στο παρελθόν έχει διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος  του Σωματείου και είναι  Πατέρας του Τωρινού Προέδρου Γιώργου Φώσκολου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κυρ Αντώνης (όπως των γνωρίζουμε εμείς)  ακολουθεί  την   ομάδα  της  καρδίας  του  πάνω από 44 χρόνια και σίγουρα είναι ένας γνήσιος και αγνός «Αοσίτης».

Φυσικά όλοι ευχήθηκαν  η νέα αγωνιστική χρονιά  να βρει τον ΑΟ Σύρου στη  Γ Εθνική  και  ενωμένοι να την δουν  να προχωρά  με επιτυχίες.

Η Έπαρχος Θήρας κυρία Θεώνη Λειβαδάρου, αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης ευχαρίστησε τον ΑΟ Σύρου, με το ακόλουθο μήνυμα που ανάρτησε στη σελίδα που διατηρεί στο facebook: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Α.Ο ΣΥΡΟΥ για την τιμή που μου έκανε να με βραβεύσει για την συνεισφορά μου στον αθλητισμό... Ο αθλητισμός μας ενώνει όλους!!!!  Ακόμη και ας είμαι Έπαρχος Π.Ε Θηρας θα αγωνίζομαι και θα προσπαθώ για όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους των Κυκλάδων».

Αργότερα θα αναρτηθεί βίντεο από την εκδήλωση

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares