Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 23:23

Ήταν όλοι εκεί!!!

Πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο «Νεράϊδα», μουσική εκδήλωση που οργανώθηκε από τον Φοίνικα Σύρου με την συνεργασία και την αμέριστη στήριξη της ασφαλιστικής εταιρείας City Insurance, Χρυσού Χορηγού της ομάδας μας. 

Στον πολυχώρο προσήλθαν πολλοί Συριανοί που θέλησαν με την παρουσία τους να συμβάλλουν στην προσπάθεια ενίσχυσης των Συλλόγων Κατ' Οίκον Νοσηλεία και Καρκινοπαθών & Φίλων Κυκλάδων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τρία συριανά σχήματα διαφορετικών μουσικών επιλογών σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσουν κατά το δυνατόν τις προτιμήσεις των παρευρισκομένων. Έτσι λοιπόν εμφανίστηκαν οι «All Time classic» η «Λαϊκή Ορχήστρα Σύρου» και οι «Νεανικές Μελωδίες και Όχι Μόνο».

Στην αρχή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Φοίνικα ευχαρίστησε τον Χρυσό Χορηγό για την στήριξη που από φέτος παρέχει στην ομάδα και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, αγόρασαν εισιτήρια και προσήλθαν στην εκδήλωση.

Στην συνέχεια διάβασε μήνυμα του αντιπρόσωπου της City Insurance στην Ελλάδα κ. Νίκου Μπουργαζά ο οποίος διαβεβαίωσε για την πρόθεση της εταιρείας να στηρίξει κι άλλες εκδηλώσεις ανακούφισης ευπαθών ομάδων. Το ακριβές μήνυμα έχει ως εξής:

«Η City Insurance πιστή στις δεσμεύσεις της από την αρχή της συνεργασίας με την ομάδα του Φοίνικα συμμετέχει ενεργά και με περίσσια χαρά σε αυτή την πρωτοβουλία. Με αρχές και ιδεώδη που ξεφεύγουν από το στενό επιχειρηματικό προφίλ η εταιρεία μας από συστάσεως είναι επικεντρωμένη στην προστασία του ανθρώπου και την κάλυψη των αναγκών του.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τον τιτάνιο αγώνα των δύο συλλόγων προς ενίσχυση των οποίων πραγματοποιείται η σημερινή εκδήλωση και είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι που μπορούμε να συμβάλλουμε προς τον σκοπό αυτό. Το έργο τους θα πρέπει να αποτελέσει κίνητρο για όλους μας να προσπαθούμε αδιάκοπα να βρισκόμαστε κοντά σε αυτούς που δοκιμάζονται και μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Άλλωστε οι δύο αυτοί σύλλογοι στηρίζουν τους νικητές της ΖΩΗΣ και για αυτό αξίζει να στήσουμε δίπλα τους την πιο δυνατή κερκίδα. Ευχόμαστε από ψυχής σε όλους καλή υγεία και καλές γιορτές».

Τον Φοίνικα Σύρου, την City Insurance και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους, ευχαρίστησαν εκ μέρους του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων η Πρόεδρος Λίτσα Μπάϊλα και η Σπεράντζα Δουράτσου από τον Σύλλογο Κατ΄ Οίκον Νοσηλεία.

Πηγή: logotypos.gr

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares