Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2016 18:30

Ράγισαν καρδιές για τον Ρουσσέτο στο ΔΓ Φηρών [pics-vid]

Η Σαντορίνη ξέρει να τιμά την μνήμη σημαντικών ανθρώπων που δεν είναι πλέον δίπλα μας.

Πρόσφατο παράδειγμα η απόφαση της διοίκησης της Λάβας να τιμήσει την μνήμη του Ρουσσέτου Διαμαντόπουλου, αφιερώνοντας τον αγώνα με την Θύελλα στη μνήμη του αδικοχαμένου νερού που χάθηκε σε τροχαίο πριν καλά - καλά συμπληρώσει τα 19 του χρόνια.

Ο Ρουσσέτος αποτελούσε ένα παιδί υπόδειγμα για την τοπική κοινωνία του Εμπορείου, αλλά και ολόκληρης της Σαντορίνης. Ο χαμός τα ξημερώματα της Κυριακής στης 15 Μαϊου του 2016 βύθισε στο πένθος το νησί.

Πριν την σέντρα του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και στη συνέχεια οι αρχηγοί της Θύελλα και της Λάβας, Λυγνός και Κολιούσης, πήγαν στην εξέδρα όπου παρέδωσαν ανθοδέσμες και τιμητικές πλακέτες στην οικογένεια.

Όλοι μας συγκινηθήκαμε και δακρύσαμε, στην εικόνα του τραγικού πατέρα που παρέλαβε τις ανθοδέσμες και τις πλακέτες, λαμβάνοντας μία αγκαλιά ως ένδειξη συμπαράστασης. Δίπλα στον πατέρα και τα δύο αδέλφια του Ρουσσέτου, εμφανώς συγκινημένα και αυτά, με το χειροκρότημα να διαρκεί για αρκετή ώρα.

Κλείνω με αυτό που μου ένας παράγοντας του ποδοσφαίρου. Ο Ρουσσέτος χθες ήταν ο μεγάλος απόντας αυτού του αγώνα. Μπορεί να είναι κάπου εκεί ψηλά και να βλέπει το πόσο πολύ λείπει σε όλους μας! 

Δείτε το βίντεο μας που έγινε σε συνεργασία με την volcano.tv όπως και φωτογραφίες από το γεγονός

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares