Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 18:49

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τον ξυλοδαρμό Σελιστάι

Κάθε άλλο παρά ήσυχα δεν είναι τα πράγματα αναφορικά με την υπόθεση των επεισοδίων και τον ξυλοδαρμό του Σελιστάι που έλαβε χώρα στο γήπεδο του Καμαρίου μετά την λήξη του αγώνα Κυπέλλου, Θύελλα - Λάβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία της Σαντορίνης έχει εντοπίσει τους φιλάθλους της Θύελλας που φέρονται ως δράστες και έχει κινήσει τις διαδικασίες για να τους παραπέμψει σε δίκη.

Η ιατρική γνωμάτευση που βγήκε έπειτα από την περίθαλψη του Σελιστάι στο νοσοκομείο της Θήρας, κίνησε την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της αστυνομίας, ενώ οι καταθέσεις που δόθηκαν στη συνέχεια φαίνεται ότι καίνε τους φερόμενους ως δράστες. Τέλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες υπάρχουν και άλλα στοιχεία που ισχυροποιούν το κατηγορητήριο. Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε και την μήνυση κατά παντός υπευθύνου από δεύτερο παίκτη της Λάβας, ο οποίος επίσης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στα επεισόδια.

Σειρά στην υπόθεση αυτή θα πάρει το αθλητικό κομμάτι των παραβάσεων, όπου η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων θα δικάσει σύμφωνα με το φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή, η οποία μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία «καίνε» την Θύελλα.

Σημαντικό ρόλο στην εκδίκαση της υπόθεσης θα παίξουν και οι τοποθετήσεις των μελών της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ.κ. Μάριου Γαλανού και Αντώνη Φωτεινού, οι οποίοι ήταν παρόντες στα γεγονότα και μάλιστα ήταν ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν τέλος στα επεισόδια.

Πάντως θα πρέπει να κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με την απόφαση -ειδικά της ΕΠΣΚ- καθώς εκκρεμεί και η θέση της Θύελλας για τα γεγονότα, αφού στο ίδιο γήπεδο υπήρξε πέρυσι ο ξυλοδαρμός του διαιτητή κ. Βακόνδιου, που όπως όλοι θυμόμαστε οι τότε δράστες και το σωματείο έπεσαν στα «μαλακά».

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μία υπόθεση πρωτοφανή για τα δεδομένα των Κυκλάδων, η οποία όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει για μεγάλο διάστημα!

*Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το sportcyclades.gr ήταν στο σημείο του συμβάντος και κάλυψε για ακόμη μία φορά από κοντά το ρεπορτάζ., έχοντας ιδία άποψη.  Σε καμία περίπτωση δεν θα παίξουμε τον ρόλο του κατήγορου ή του δικαστή, ούτε θα μεροληπτήσουμε υπέρ κανενός. Απλά για ακόμη μία φορά θα κάνουμε την δουλειά μας, όπως άλλωστε κάνουμε την τελευταία δεκαετία και είμαστε εδώ για να προβάλουμε οποιαδήποτε άποψη. 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares